JEANSBOJKOTT!

Har ett problem när det kommer till jeans i förhållande till min röv och mage. Från och med nu tänker jag slänga ALLA mina jeans. Jag är så J***a trött på att få ont i magen och inte kunna sitta ner utan att knäppa upp dem och glömma att knäppa dem när man ställer sig upp och att känna sig helt uppsvälld efter en hel dag i tajta jeans, det är fan inte värt det. I morse löstes detta problem med att jag fick låna en väns träningsbyxor efter att ja för sista gången hade tagit på mig mördarjeansen. Så här sexig var jag idag.






Klipper sönder mina favvobyxor. vad ska midjor som håller in magen vara bra för? skit i det, andas och var glada istället!




Mina små i-landsproblem

Jag vet att det finns krig och svält och kärnkraftsolyckor och Aids men det finns ändå en massa småsaker som jag stör mig på i vardagen. Jag känner ett stort behov av att dela med mig av dessa till er.

* Att man aldrig hittar hårnålar för att sätta upp håret även fast man köper nya hela tiden och när hårnålarna tappar "klämförmågan" och lixom går upp.
* Att man aldrig hittar matchande par strumpor fast man köper nya hela tiden.
* Att ens snygga trosor alltid ligger i tvätten när man ska på dejt och man tvingas ha urtvättade mormorstrosor med hål i.
* När mitt batteri dör när jag lyssnar i min mp3 på gymmet/på väg hem på natten.
* När internet är segt
* När man har bestämt träff med någon och personen avbokar en halvtimme innan
* När rouget/pudret går sönder i väskan
* Långsamma människor som tar ut pengar i bankomaten/hämtar ut tågbiljetter när jag har bråttom
* Uttag medges ej...
* Inget mjölk till kaffet
* När det går på en hel skolklass med skrikiga sjuåringar på min buss
* Alla barn som gråter/skriker och likgiltiga mammor/pappor som inte gör något
* Att inte få någon sittplats på tunnelbanan när jag är tvungen att sminka mig på morgonen
* När pizzan har blivit kall på vägen hem

Vad stör ni er på?


Tisdagstrött

Idag har varit en bra och slapp helt vanlig tisdag. Man behöver såna ibland. Det har snöat också. Jag vill ju använda fina vårkläder men jag orkar inte frysa. (vuxenpoäng igen). Åt lunch med Michaela och sen har jag sprungit runt i Gallerian och intervjuat folk. Nu är ja på kontoret igen, bara jag och Josefin kvar. Tänkte gå och dansa afrikansk dans om en timme. På friskis, måste ju testa efter min senaste dansupplevelse på Kulturama...Rapporterar sen! nej vänner det blir nog inte så mycket roligare än så här. puss


jag och Hanna (som igentligen är världens snyggaste typ) på väg ut i snön.

KONSUMTION

Köpte en mini whiteboardtavla på Svanströms igår. Perfekt att sätta upp på väggen å skriva upp viktiga grejer på.
100 spänn kostade den.



Mitt på hötorget sålde en skäggig man fina tavlor, köpte en lite halvcheesy plåtskylt som jag tyckte var fin.
100 spänn kosta den med


Shoot for the moon. Even if you miss, You`ll land among the stars


Snygg liten sko från din sko 399 :- Dock lite kall att ha när det snöar..

Min lägenhet börjar mer och mer likna en loppmarknad med rosa saker med blommor på, söta kakburkar, spets och sammet och dofttvålar. Jag gillar det. Jag måste nog kompensera för att jag aldrig fick en himmelsäng som liten och att jag hade fula tapeter med frukter på istället för rosa blommor.

hittade denna från i torsdags

Gud jag är så glad, något mycket bra har hänt! Hoppas jag kan berätta snart... Nu sitter jag äntligen på kontoret igen, haft abstinens av att ha varit hemma sen i onsdags. Skriver mer ikväll. puss


Underbar torsdagskväll!

Hade en fantastisk spontan och kul kväll igår. En av de bästa på länge faktiskt. Nu big brother och fredagsmys.


Snabbis!

snabbuppdatering: Den afrikanska dansen var nog det roligaste jag gjort! Skrattade, svettades, skakade rumpan och fick blåsor under fötterna. Underbart! ALLA borde börja på det.

Sen hade jag väldigt kul på Hellströms också (gamla söderhof). 90-tals kväll och fullproppat med 18-åringar. Och trevligt sällskap... Nu ska jag hämta mina kidz från skolan, har lovat att vi ska till lekparken idag. Hoppas ni får en skön dag i solen.

dans och dejt

Idag blev det jobba hemifrån för Josefin är sjuk och Bella är på plåtning. Min första tanke var: å nej var tråkigt! Då vet man att man gillar sitt "jobb". Tävärr blir det ingen aw heller som jag hade sett fram emot. Fick ändra om mina planer lite, så nu ska jag gå och dansa afrikansk dans klockan 4 med maskrosgänget. De har hyrt en lärare 1,5 timme. Är lite nervös faktiskt. Älskar att dansa men tänker mig att en flummig kvinna kommer slå på en trumma och så ska man skaka kroppen och göra konstiga ljud och leva sig in i musiken. som stel svensk så är ju sånt lite jobbigt.
Sen ska jag göra ett litet socialt experiment och gå på blinddate. Varför inte liksom? Fast idag finns det ju inga riktiga blinddates för man kan ju kolla upp allt om varandra. Mystiken försvinner lite bland alla "tokiga" fyllebilder på facebook.

gud vilken gris jag är förresten. sitter i min soffa invirad i täcket och äter spaghetti och tomatsås och lyckades spilla ner hela täcket precis. Plötsligt känns inte min fars ord så dumma: ÄT INTE I SOFFAN DU KOMMER SPILLA!!!!

Fast skitsamma . jag är ju vuxen. jag får spilla så mycket jag villl. HA  HA  HA

Hej hej


Vårkänslor!

Igår kväll mötte jag upp min kompis Kalle efter jobbet och vi gick till Odenpalatset och spelade biljard, dart och pingis! Upptäckte att det var jag var den enda tjejen i hela lokalen... Konstigt. Tjejer vi borde dra och spela pingis íhop nån gång! Kul var det i alla fall. 

Nu sitter jag på café noco, ska hämta mina kidz från skolan om en kvart som ligger precis bredvid. Skön dag idag på kontoret. Vi hann till och med ta en glasspaus i solen.. .. Och guess what, det har kommit snödroppar!!! Nu måste väl våren officiellt vara här eller?

Imorgon blir det after work med EGOBOOST. Ska bli så kul och jag har en känsla av att det kommer att bli en kväll med rätt mycket spännande inslag..

Här kommer lite bilder från igår och idag


Fikapaus! Josefin och Hanna





Snödroppar!


Beach 2011


tog en sväng förbi plastikdoktorn.vad tycks?


Min söndagskväll !

Städningen tog heela dagen men nu är det uberfint här i alla fall. För några år sedan hade jag aldrig kommit på tanken att svabba golv och tvätta fönster en lördag, men jag antar att det är det som är att bli vuxen.. När man är tillräckligt gammal för att vara uppe sent, äta glass till frukost och inte städa rummet så har man blivit så vuxen att man ändå inte vill göra det. Helt ologiskt! Borde flyttat hemifrån när jag var 10 istället.

Ikväll var ja och fina Michaela på Vapiano. Mysigt. Vi var jättesugna på att gå ut men allt är ju dött klockan 9 och vi kunde inte vänta tills stan vaknade. Jag är alldeles för gammal för att komma till kontoret på 5 timmars sömn nämligen...



Skit i spelet tjejer!

Skriver en dejtingspecial till nästa nummer i Egoboost och behöver din hjälp!

1. Ge exempel på något störigt beteende hos en partner som du inte längre accepterar? (det kan vara att han aldrig ringer/gnäller/är snål osv)
2. När kände du att det fick vara nog? Ge något exempel om du har!
3. Ge ett peppande tips till tjejer som är ute och dejtar!
4. Vad gör dig till en dejtningsmart tjej?
5. Bifoga en bild på dig själv! Plus Namn, ålder och stad du bor i.
6. Mejla: [email protected]

Min nya förebild

Jättemysig kväll igår med Caroline. Vi lyckades faktiskt med pizzan (finns ju färdiga pizza-kit på Ica med deg å sås å allt!)
Vi kollade på filmen Erin Brockowich: Jag tycker Julia Roberts gör henne så jäkla bra. Jag vill också vara så där cool och snygg och klä mig slampigt och komma på smarta saker att säga när folk tittar på hennes bröst. Och rädda världen så klart.

Idag står det storstädning, träning och Vapiano med Michaela ikväll på schemat. Det enda som funkar vid storstädning är en lång jäkla lista. Herregud jag är besatt i att-göra-listor.  


STOCKHOLMSNATT

Kul kväll igår på Hotellet och sen Såpan! Om en kvart kommer Caroline över och vi ska ha tjejkväll och göra egen pizza. 
Aldrig gjort det förut men det går väl inte att misslyckas?! Nu måste jag röja undan lite här hemma ser ut som någon släppt en bomb. Mitt bästa snabbstädningstips: Släck lamporna och tänd ljus, bädda sängen och kasta in alla kläder i garderoben. Spraya sen lite lukta gott för att dämpa kattkissdoften. FÄRDIGT!


Två världar

Jag har världens roligaste jobb! Förutom att jag får skriva i en grym tidning så är jag barnflicka också två kvällar/veckan. Varit hos den här familjen i över ett år så man har verkligen lärt känna dom på ett speciellt sätt. Idag hade jag och Amanda sex år följande ordväxling:

Jag: ska ni resa bort någonstans eftersom ni har packat?
Amanda: Bry dig inte om det du!
Jag: Men allvarligt, vart ska ni?
Amanda: Till något skitställe bara.
Jag: Till något skitställe?
Amanda: ja vi ska till Romme.

Sen klädde vi ut oss och flög runt på varsin sopborse. En helt vanlig torsdag med andra ord.



Kvällstid: Påskkärring


Dagtid: Skribent på världens bästa tidning.
Josefin genomgår ett lögndetektortest av Hanna. Med frågor som "tycker du att jag är en bra skribent?"
& "vill du ha sex ikväll". Elstötar om man ljuger!

Filosofiska rummet

Här kommer ett inlägg som jag har sugit på ett tag. Man hör ofta folk prata om att "hitta sig själv". Folk åker på resor, mediterar, går i terapi. Det verkar som att vissa tror att det finns en själ någonstans som är 100 % en själv. Ens sanna jag. Och bara man hittar sig själv så ska man bli lycklig.

Jag är säker på att det inte går utan att man bara är en summa av sina erfarenheter och sitt arv. Vad jag däremot tror är möjligt är att lära känna sig själv. Alltså klura ut hur man brukar reagera i olika situationer och förhålla sig till det. Om man förstår sina mönster så kan man också förändra dem. Eller acceptera dem.

Jag har gått och pratat med en underbar kvinna i ca. 1,5 år nu. Fram tills för någon månad sedan när jag kände att jag faktiskt var "klar" för den här gången. Jag mår verkligen bra just nu. Alla borde få möjlighet att gå i terapi, det skulle minska samhällskostnaderna extremt om människor lärde sig hantera sina känslor istället för att knarka eller supa eller förstöra tunnelbanevagnar. Men hur som helst. Min poäng är att man måste bli kompis med sig själv. Man måste hitta sina styrkor och svagheter och sluta kämpa mot sig själv.

Här är några grejer jag har kommit fram till

  • Jag får ingenting gjort hemma, jag måste sätta mig på ett café eller bibliotek med musik i öronen för att kunna skriva. Det betyder inte att jag är lat eller dålig. Bara att jag har lite svårt att koncentrera mig på en sak.
  • Jag är smått klaustrofobisk så jag försöker att inte vara i trånga utrymmen med för mycket folk. Ibland måste man ju typ åka tunnelbana i rusningstrafik men då är det bara att bita ihop.
  • Jag blir stressad när jag måste leverera, typ presentera mig själv inför en grupp. Jag känner igen min kropps signaler, typ: jaha då var det hjärtklappning på gång det här gillade jag alltså inte. Det är jobbigt men jag blir inte rädd eller arg på mig själv.

Jag har massa styrkor och det är OK att man har sina små skavanker. Alla går ju runt och tror att alla andra är perfekta och lyckliga jämt och så fort någon vågar säga att man har mått dåligt så kommer det fram att nästan alla ens vänner också känner igen sig eller har knaprat antideprissiva eller gått i terapi eller varit sjukskrivna. Det är ju det som är livet. Man kan ju inte vara svinlycklig jämt, och om man försöker, det är då man blir olycklig tror jag. Man får acceptera att även solen har sina fläckar. Summan av kardemumman: Jag har inte hittat mig själv för jag utveckas och förändras varje dag, men jag har blivit min egna kompis som jag försöker ta hand om så gott det går.

Puss på er vackra människor. Var snälla mot er själva.

/ Cissi a.k.a Dalai Lama


Morgonproblem

I morse vaknade jag i vanlig ordning av att mina katter sprang över mig. Det är ju bra att man vaknar men lite jobbigt med tramptramptramptramptramp över magen en timme innan alarmet ringer. försökte göra frukost och lyckades hälla mjölk i min apelsinjuice istället för i kaffet. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Förstår mig inte på hurtbullar som promenerar innan frukost och andra sjuka grejer. Jag behöver en startsträcka på typ tre timmar innan jag kommer igång. Synd bara att resten av Sverige inte har samma dygnsrytm som jag!

Men idag har jag varit sjukt effektiv. Skrivit klart mina två artiklar och håller på med en tredje. Kommer kännas så jäkla coolt att hålla tidningen i handen. Nu ska jag springa iväg på jobb nr 2 !


Så här högt kan jag hoppa


Kontorspinglor

Idag har varit en otroligt kul dag. Vi garvar så mycket på kontoret. Enda problemet är att fokusera på det jag ska göra när det är roliga samtal på gång hela tiden. Glömde min musik hemma idag, annars brukar jag stänga ute allt när jag ska skriva. Man kommer på sina små knep..

Skrivit klart min kärlekskrönika i alla fall. Den är väldigt personlig. Men jag hoppas att den kan inspirera tjejer till att stå upp för sig själva och förhoppningsvis inte göra om exakt samma misstag som jag har gjort i mina förhållanden. Trodde aldrig att jag skulle säga det, men just nu så älskar jag faktiskt att vara singel. Eller jag är i alla fall glad att jag inte sitter fast i någon död relation och måste älta i timmar varför han gör si eller så. Man kan verkligen bli galen av sånt där. På riktigt. Har gråtit så mycket över killar i mina dagar. Så nu är det deras tur att gråta över mig haha.
Ikväll ska jag nog bara pyssla om mig själv. Pussa på katterna och äta godis. Jag önskar att mina lägenhet alltid var så där nystädad och luktade såpa och doftljus. Istället för att lukta kattbajs och vara stökig. Men man måste nog inse sina begränsningar.






Längtar hem till mina älsklingar!

Skön söndag

Hemma! Hotellet var verkligen supermysigt och prisvärt. 850 spänn för en natt + middag + frukost + bastu/pool. Härligt att komma bort lite och skämma bort sig. Nu fattas bara en underbar pojkvän som jag kan ta med nästa gång. http://www.skargardshotellet.se

Idag har jag varit och tränat och fikat med min vän Carolin på Muggen. Jag hade igentligen planer för ikväll men jag kände mig tvungen att ställa in... Samtidigt som vänner är det viktigaste som finns, så måste man också ta tid för sig själv. Gillar att pyssla på söndagskvällarna å ställa in sig för veckan. Typ städa, duscha, handla mat.. Ska skriva lite på en sak också.

Carolin och jag träffades när jag pluggade i Vänersborg. Det var en galet rolig tid. jag bodde där i ett år, först i en korridor och sen flyttade jag ihop med en tjej i en lägenhet. Caroline och jag var grannar och vi festade, åt tacos och såg på film ihop. Och gick i samma klass. Hon är en av de finaste personerna jag vet. Kollade igenom lite bilder och hittade denna på oss. Jag är 20 år och vi är ute på klubben LIPZ i Trollhättan. (värsta balla stället) Lite nostalgisk blir jag. Älskar mina putande läppar och att bh:n sticker fram. (ser kanske likadan ut nu förresten när jag tittar på bilderna från igår, haha)
Längtar till världens roligaste jobb imorgon! Puss på er




Jag och Carro bjuder på en klassisk fjortispose. Trollhättan, 3 år sen.

Skärgårdshotellet i Nynäshamn



Jag bjöd min mamma på en hotellnatt på skärgårdshotellet i Nynäshamn i födelsedagspresent. Så nu ligger vi båda helt utslagna av all god mat och godis vi har tryckt i oss. Jättemysigt här. Först hyrde vi bastun och bubbelpoolen och sedan åt vi en trerätters middag innan vi tittade på melodifestivalen. Jag tyckte Eric Saade var en värdig vinnare. Hade jag varit sexton år hade jag också varit kär i honom. .. Jaja, ok jag ÄR kär i honom. Men han är alldeles för söt för att vilja ligga med. Han är mer som en hundvalp som man vill pussa på.

Hoppas ni också har haft en underbar lördag. Puss ! ♥

Vad ska jag bli när jag blir stor?

När man är liten får man ofta frågan av vuxna "vad ska du bli när du blir stor?" Och den där frågan fortsätter att förfölja en ända tills man står där med stundentmössan i handen. Jag var rädd att jag aldrig skulle komma på vad jag "ville bli" och hade ganska mycket ångest för framtiden. Det kändes som att alla andra visste precis vad dom ville göra. Utan utbildning, arbetserfarenhet eller pengar är det svårt att få jobb och framförallt svårt att få drömjobbet. Min väg har definitivt inte varit spikrak utan snarare slingrig som en slalombacke. Den innehåller allt från att slita i kassan på McDonalds, till att skura toaletter och nu sitter jag plötsligt här på min drömpraktik. Det här är mina bästa karriärsråd:

  • Allt du gör ger dig erfarenhet och en dörr öppnar ofta en annan. Var inte rädd eller skäms för att du tar ett "skitjobb" för du lär dig alltid något, får kontakter och fyller ut ditt CV för varje jobb.
  • Utgå alltid från det du tycker är kul och inget annat. Plugga inte något trist bara för att det låter bra eller för att imponera på familj/vänner.
  • Tänk på vad som är "du". Jag försökte till exempel jobba som säljare under ett tag men vantrivdes och kände mig misslyckad för att jag inte sålde lika bra som de andra - varför? Försäljning var helt enkelt inte min grej. Sluta streta i motvind utan säg upp dig om det är fel. Man kan inte vara bra på allt. Hitta dina styrkor och syssla inte med det som du inte är bra på.
  • Ett bra CV är ofta nyckeln till att bli kallad på intervju. Lägg ner tid på ditt CV. Låt personer läsa det och specialskriv ditt personliga brev för varje jobb du söker. Tänk: Vad har det här jobbet för profil? Vilka egenskaper är viktiga att lyfta fram? Ta bort det irrelevanta!
  • Klä dig efter det jobb du har/vill ha. Om jag går på intervju på en förskola har jag inte kavaj och massa smycken, utan kanske något ledigt och avslappnat som jeans och top. Dina kläder ger dig ditt första intryck. Hur vill du uppfattas?
  • Var ödmjuk. Bjud på dig själv. Ingen gillar pretton som skryter om allt. Var öppen och intresserad av dina kollegor. Kontakter och den sociala biten är lika viktigt som att du är duktig på det du gör.

Jag behöver er hjälp!

Jag skrev tidigare ett inlägg som heter "dumpa honom-han vill faktiskt inte ha dig". Då hade jag snurrat runt i destruktiva relationer i flera år med killar som faktiskt inte ville ha mig. Det krävdes litervis med tårar, timtal av analyserande ihop med mina vänner över varenda sms, och timmar av väntan på att en tyst telefon skulle ringa innan jag insåg den befriande sanningen "han kanske inte vill ha mig".

Jag slutade att ursäkta killarna över deras taskiga barndomar, stressiga och krävande jobb och emotionella svårigheter. Jag satte värde på mig själv helt enkelt. Hur lockande det än är att skicka iväg det där sms:et mitt i natten när ensamheten är som värst, så låter jag bli idag. Jag har lärt mig den enkla sanningen att om en kille är intresserad så visar han det. Han behandlar dig inte som luft inför kompisarna och han har tid att ses även om han är "i en stressig period på jobbet". Om detta kommer jag bland annat att skriva om i första numret av Egoboost och jag behöver ER hjälp!

Har du en rolig, ärlig och inspirerande historia om hur du insåg att en kille inte var rätt och satte värde på dig själv och gjorde slut så vill jag höra den! Kanske hade du hängt ihop med en tråkmåns i flera år som aldrig ville hitta på något kul innan du fick nog, eller en snubbe som alltid hade ursäkter för att slippa träffa din familj? Eller hade han glömt bort hur en telefon fungerade? Eller var det lite för många samtal från olika tjejer mitt i natten..? När fick du nog? Vad gjorde du? Hur reagerade han? Och hur kändes det efteråt? Skriv (kortfattat) till [email protected] så har du chans att bli publicerad i nästa nummer.

Vapiano



Trevlig kväll på Vapiano och sedan Bauer igår. Blev en väldigt lugn kväll vilket var skönt. Hemma redan klockan 23.00.
Nu sitter jag på kontoret med dagens första kaffe och smider planer för mitt relationsreportage. Satt och läste boken
"dumpa honom han vill faktiskt inte ha dig" på tunnelbanan i morse och fick medlidande blickar av de andra resenärerna inbillade jag mig .. 


Idag är en bra dag

Dag tre. Börjar bli varm i kläderna men fortfarande känns allt lite nytt och läskigt som det gör första veckan på ett nytt jobb. Hur länge kan jag ta kaffepaus? Hur grova skämt får man dra? Kan jag knäppa upp brallorna när dom är för tajta?
Tror aldrig att det går att komma ifrån den känslan. Men tur att vi har smekmånad på kontoret och alla är supergulliga hela tiden. Det gillar jag. Då jobbar man bättre. Juste den nya praktikanten har börjat, Hanna heter hon, och hon verkar vara hur skön som helst! Nu är vi alltså tre. Annie som stannar i 2 veckor och jag och Hanna som stannar minst 6 veckor.

Ska skriva en artikel om stress och magont. Själv får jag mest ont i huvudet och får svårt att sova och blir allmänt irriterad och känslig när jag är stressad. Men jag presterar alltid bäst under tidspress. Helst under pistolhot. Jag är en jävel på att svänga ihop en hemtenta sista natten med litervis kaffe och övertrötthet. Sån stress är OK. så länge man vet att den är övergående. Den farliga stressen är ju den där malande känslan i magen som inte försvinner och som kan hålla i sig i veckor. Känner ni igen er? Har ni några tips för att varva ner?

Har en sån jäkla kul idé som jag ska skriva om sen.. Om spel i relationer och sex. Alltså hur tjejer spelar "spelet". Det här är ju något som jag och mina kompisar pratar om HELA TIDEN, men som jag aldrig har läst om någonstans. Däremot finns det ju mycket teorier om det andra könet.. Vill sätta igång nu!

Idag blir en bra dag. Först ska jag skriva klart min artikel och sen vid sex ska jag möta upp min vän Terese för en liten aw. Först middag på Vapiano, sen en drink på Le Rouge och sen får vi se.. Hon har förresten en fin blogg www.tessharkul.blogg.se


Jag och Terese, min blonda andra halva


Ja och här sitter jag idag. Mysigt kontor i gamla stan.

SJUTTON ÅR

Sitter på ett café och försöker jobba men lyckades pricka in tiden som skolan bredvid har lunch vilket betyder att stället har svämmat över av 500 sjuttonåriga skrikiga gymnasieelever. Typiskt mig. En annan grej som slår mig är hur snygga och vuxna alla ser ut. Jag undrar om personalen förstår att jag är vuxen eller om vi ser likadana ut. haha.

När jag var sjutton år hade jag min första kille och skolan var bara en plats jag var tvungen att vara på fast jag hellre ville vara hemma och hångla med honom. Jag tyckte att det var häftigt att åka på charter till Bulgarien. Jag gillade att äta rostade mackor framför Sunset Beach efter skolan. Bloggar existerade inte, facebook fanns inte, jag följde inte nyheterna och hade ingen koll på mode.

Idag känns det som att sjuttonåriga tjejer är mognare. De bryr sig om hälsa och träning, drömmer om att göra karriär och tjäna egna pengar, och är mer uppdaterade. De klär sig snyggt, dricker latte och åker på weekendresor till london. Jag tycker att det är skitbra MEN samtidigt kan jag inte låta bli att känna att det är lite sorgligt på samma gång. Att kraven är så höga. Att man ska vara VUXEN när man inte gått ut skolan. För hur jävla jobbigt det än är att vara tonåring så är det också en tid där allt är nytt, spännande och galet. Men gud vad glad jag är att det är över!  


Första dagen avklarad!

Sitter på kontoret här på Egoboost och är nästan klar för dagen. Har hört att det kommer några snygga fotografkillar hit om en halvtimme så försöker dröja mig kvar lite .. .

Gud så bra det här känns! Har fått en artikel som ska vara klar tills imorgon som jag skrivit på idag och sedan har jag bokat in två intervjuer som jag gör imorgon. Ska nämligen jobba hemifrån eftersom Isabella och Josefin (redchef) ska åka till Umeå.
Bra stämning på kontoret. Mycket killsnack och väldigt tjejigt... Tror att det här kommer att bli riktigt kul och utmanande!



Allt löser sig

Ville bara dela med mig av min glädje idag. Ni vet den känslan när man känner att man är oövervinnerlig och att allt bara faller på plats? Idag var en sån dag. Hade en intervju idag för praktik på "Egoboost Magazine", en inspirerande karriärstidning för unga tjejer. Tidningen känns precis som den typ av tidning jag skulle vilja jobba på nu. Lättsam men ändå med ett seriöst budskap och något som jag kan stå för och bidra med egna idéer. Intervjun gick jättebra och även om jag inte får jobbet så är jag glad att jag fick komma bland hundratals sökande. Det andra som känns riktigt, riktigt skönt är att jag redan har fått en praktikplats på LevaPs! Så jag har inget att förlora. Det är också en bra tidning och i sådant fall börjar jag på fredag.

Något av det svåraste som finns är att ha is i magen och lita på att allt löser sig. Jag grät av frustration för två veckor sen för att jag inte hittade någon praktik och nu har jag kanske två supertidningar att välja mellan. Jag har dessutom tackat nej till en tredje tidning... .

Så veckans lärdom: Det löser sig alltid. På något sätt.

Efter intervju var jag på så jäkla bra humör så jag passade på att shoppa upp en tusenlapp på lite snygga kontorskläder. Jag får passa på att njuta nu och ånga mig när mitt csn tar slut om två veckor... (det löser ju sig)



RSS 2.0