Allt löser sig

Ville bara dela med mig av min glädje idag. Ni vet den känslan när man känner att man är oövervinnerlig och att allt bara faller på plats? Idag var en sån dag. Hade en intervju idag för praktik på "Egoboost Magazine", en inspirerande karriärstidning för unga tjejer. Tidningen känns precis som den typ av tidning jag skulle vilja jobba på nu. Lättsam men ändå med ett seriöst budskap och något som jag kan stå för och bidra med egna idéer. Intervjun gick jättebra och även om jag inte får jobbet så är jag glad att jag fick komma bland hundratals sökande. Det andra som känns riktigt, riktigt skönt är att jag redan har fått en praktikplats på LevaPs! Så jag har inget att förlora. Det är också en bra tidning och i sådant fall börjar jag på fredag.

Något av det svåraste som finns är att ha is i magen och lita på att allt löser sig. Jag grät av frustration för två veckor sen för att jag inte hittade någon praktik och nu har jag kanske två supertidningar att välja mellan. Jag har dessutom tackat nej till en tredje tidning... .

Så veckans lärdom: Det löser sig alltid. På något sätt.

Efter intervju var jag på så jäkla bra humör så jag passade på att shoppa upp en tusenlapp på lite snygga kontorskläder. Jag får passa på att njuta nu och ånga mig när mitt csn tar slut om två veckor... (det löser ju sig)



Kommentarer
Postat av: Annika

åh, grattis till praktikplatsen:) skulle jag också vila:) hoppas du får en inspirerande tid och att du lär dig massor!

2011-03-07 @ 12:47:00
URL: http://nanikkan.blogg.se/
Postat av: Sanna

Skickade du bara in ansökan om att ha praktik där?

2011-03-07 @ 13:15:11
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: weekday

Grattis!!!!!!!!

2011-03-07 @ 13:38:04
URL: http://weekday.spotlife.se
Postat av: Annie

Grattis till praktikplatsen! :)

2011-03-07 @ 14:32:36
URL: http://nextgirl.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej Cecilia!! Måste gratulera till praktiken, kul!! Härligt att se att det går bra för dig med journalistiken!!! Kul att du är på Egoboost Magazine. Kram Hanna (therese föredetta granne)

2011-03-07 @ 15:24:28
Postat av: thePilla

Grattis till praktiken! Ja, allt löser sig ALLTID pa nagot sätt bara man kämpar tillräckligt hart :) Lycka till med egoboost

2011-03-07 @ 16:07:53
URL: http://www.pernillabredolt.blogspot.com
Postat av: Emma

Åhh fasen vad härligt, det där med allt löser sig! Kännde så igen mig själv i ditt tänk där, haha! Fick bara lov att kasta ur mig det :)



Supergrattis till praktikplatsen också!

Lycka till!

2011-03-10 @ 00:06:56
URL: http://emmaelvira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0