Förlåt. . .

För att jag inte har skrivit på evigheter. För det första är min kamera trasig och för det andra har jag inte känt mig sugen. Har mått lite dåligt och känt mig väldigt stressad de senaste två, tre veckorna, men nu börjar det äntligen kännas bättre. Har till sist börjat känna mig hemma här i Årsta. När jag mår dåligt då vill jag inte skriva alls. Inte ens i min privata dagbok. För det känns på något sätt som att om det inte skrivs ner - blir det inte verklighet.

Tänkte ändå uppdatera lite kort om vad som hänt och händer i mitt liv just nu :

  • Jag har börjat jobba på BallBreaker på gärdet varje torsdag och fredag. Jag är deras "glöggflicka" och tar emot alla sällskap till julmiddagen. Men om jag vill kommer jag kunna fortsätta jobba där i höst. Antingen med aktiviteterna, bokningen, eller restaurangen. Inget är bestämt än och jag har inte varit på intervju men det känns lovande. Och jag gillar verkligen stället. Alla som jobbar är supersköna och trevliga. MEN detta innebär att jag inte fortsätter plugga nästa termin (skriva min c-uppsats) utan tar en paus. Är så otroligt studie-omotiverad just nu så jag tror det skulle vara bra.
  • Hade inflyttningsfest i lördags. Det var mysigt. Vi åt tårta och fikade och jag fick massa fina presenter. Det blev ingen vild kväll, och det märks att alla har vuxit till sig lite sen våra tonårsfester back in the days. ;) Höjdpunkten var att det visade sig att jag har en galen sexbesatt granne i form av en 54 årig kvinnlig barnmorska som ligger med 20-åringar och går på svingersklubbar. Det var spännande, men mer om det en annan gång.
  • Imorgon har jag tenta = lite ångest (men jag har kommit till någon form av apatiskt-skitsamma-stadie) Inte likt mig.
  • På lördag morgon åker jag till GÖTEBORG!! Ska vara där tills på tisdag och hänga på Liseberg, festa och mysa med Christine och forhoppningsvis lite fler gamla kompisar. Skönt att komma iväg lite. I LOVE GBG!
  • Och nästa helg ska jag på ledarhelg på en herrgård/slott och ha det underbart med våra fina maskros-ledare.

Livet är kanske inte så jobbigt ändå ? Nu ska jag sminka mig så jag blir en snygg tomtenisse. Börjar jobba om en timme. Vi hörs när vi hörs. Puss 



RSS 2.0