Natten

Nu ligger jag i sängen igen och skriver igen till er, mitt i natten. Tycker inte om att släcka lampan. Natten och tystnaden blir så definitiv. Drar ut på det så länge jag kan. Tills mina ögon värker av trötthet. Först då sluter jag dem.


La Cucaracha

Söndagen har spenderats med min vän Gina på Djurgården. Långpromenad och fika på Blå porten. Sedan drog jag iväg min man på middag på la Cucaracha på Bondegatan. Åt tapas, ostar och gott vin. Var en gentlekvinna och köpte rosor till honom. Man får inte glömma att visa sin uppskattning! Nu ska jag försöka sova. Katterna kurrar på min mage. Det känns tryggt.


Inte många knop

Köpt pizza och hyrt film denna bakislördag med min man. Sov så gott!


Dagen efter ångesten

Denna bakfylla. Denna dagen efter ångest. HUR kan man glömma den varje gång? Suttit i duschen. Ätit spaghetti och druckit två liter te, resorb och juice. Sett vem kan slå Filip och Fredrik. Och stirrat i taket. Jag vet att ni inte tror mig. Men jag ska fan i mig sluta dricka. Mer än 2 glas vin. Kom i håg detta nu Cissi nästa helg: DET ÄR INTE VÄRT DET.


Berns


Utgång!

Jag insåg att jag blivit väldigt bekväm de senaste månaden. Det är ju så mysigt med hemmakvällar när man har någon att kramas med. Men nu får jag rycka upp mig och gå ut med tjejkompisarna! Så snart kommer Carro och Reghina hem till mig för att se på idol och dricka vin och sen utgång! Men först ska jag hinna tvätta och städa... Kånkar just nu på 100 kilos tunga matkassar + dator + vin. Stånk stånk. Bild på Reghina och Carro från Big brothers efterfest ;)


Hela redaktionen!

Stor redaktion i dag med våra två praktikanter Ulrika och Annie. Inte ofta vi är alla tillsammans! Vi firar fredag genom att luncha på Vapiano.


Wok me café

Bästa wokstället! Wok me café på Östgötagatan. Sen middag med min kära kusin.


Svettig shoppingtur

Handlat brutalt äckligt mycket. Bland annat dessa skor som snart blir mina. 40 minuters svettig kö på din sko - men det var det fan värt. Uppgraderat höstgarderoben med massa basplagg. strumpbyxor, knästrumpor, klänning, kavaj, tre toppar och en kjol. ALLT UNDER 1200 :- jag är en jävel på budgetshopping helt enkelt.


Bianchi

Började dagen med pressfrukost på Bianchi. Älskar deras italienska buffé! Mysigt café med cykelbutik i ett. Fick en genomgång av träningscyklar så nu vet jag ALLT man behöver veta ;). Skämdes när jag insåg att jag knappt använt min gamla Biltema-cykel mer än fem gånger i år... Förresten: min "diet" håller på att gå åt helvete. Kaffe och bröd i morse och pastasallad i går. Hur dålig karaktär kan man ha?!


Jag och Stenmarck

Nämen här sitter jag och Martin Stenmarck och fikar. Eller nästan i alla fall. Han sitter två bord bort i svart mössa. Snygg han är den där Martin...gråa hår har han börjat fått. Men han är bara sexig. Gubbsexig, sportig och fräsch!!


Nytt nummer av Egoboost Magazine!

Åt lunch på Vapiano med Josefin. Nu när man fått lön får man passa på :). När vi kom tillbaka hade ett helt färskt nummer av Egoboost kommit! Så jäkla bra innehåll! Stor utveckling sen nummer ett tycker jag själv. Och sen har man blivit hälsoredaktör också.....


En liten weekend....

Fick precis ett tokspontant ryck och bokade en weekend till mig och Gustav om 2 veckor på Skepparholmens spa och konferens. Bokade ett paket som heter "lazy weekend" med brunch, trerätters, träningspass, spa och relax.
Jag längtar så jag dör! Någon som varit på Skepparholmen och vet om det är bra?








Sover - äntligen!

Lugn och skön onsdag. Helt tyst på kontoret. (kan bero på att Hanna och Bella inte är här...?) ;) Hade ingen frukost hemma så köpte keso, nötter och äpple och drack en kopp te. Gott! Sovit riktigt bra två nätter i följd. Alla med sömnproblem vet vilken oslagbar känsla det är att vakna utvilad. Har fått väldigt svaga (inte beroendeframkallande) lugnande tabletter utskrivet, vilket antagligen är anledningen, då slipper jag gå upp i varv på kvällen.. och att jag är kär och glad gissar jag på :) Hur som helst. Jag sover, och det är det viktigaste.

 


Dag 2

Just ja. Glömde bort att ni så klart håller på att förgås av spänning över hur det går med min "matutmaning". Måste för övrigt komma på ett nytt namn, känns så töntigt. I ALLA FALL. känner mig galet trött nu trots 9 timmars sömn i natt så piggare känner jag mig inte, men däremot har det varit förvånansvärt lätt att sluta med kaffet. Saknar bara att ha en anledning att kila ner till Espresso house vid tretiden, för en välbehövlig paus. Dagens meny har varit följande (håll i hatten) frukost: grönt te, grovt bröd m. Pålägg, ett glas juice och järn-och vitamintablett. Lunch: sallad med kyckling och grönsaker, keso och potatis (som jag fuskade med) mellis: nötter och mer te. Middag stor hälsotallrik. Mål: mer energi, mindre magont, rensa kroppen från skit. Analys: ååh, jag vill ha glass och vin och latte. Inser att min karaktär inte är så stark som jag trodde. Håller ut ett tag till.


Söta Johanna

Bjöd söta lilla Johanna på middag efter jobbet. Åt en sjukt god "hälsotallrik" på café Muggen på söder. Johanna får mig att minnas gymnasiet och både tacka gud att det är över, men också sakna spänningen man kände inför en halloweenfest eller att hänga runt med sina kompisar i skolan. Aja känner mig typ 50 % tant och 50 % fjårtiz. Lätt schizofren alltså.


När man inte orkar..

När man inte orkar vara duktig och laga mat köper man sushi och slötittar på skit-tv. Lite halvtråkig dag i dag. Varit trött och seg. Men har haft en helt underbar helg och då blir det alltid lite extra tungt att ställa väckarklockan på söndag kväll. Älskar mitt jobb men gillar inte tidiga mornar och mörker. Är helt klart en kvällsmänniska som är som kreativast på natten. Trist att jobben inte är anpassade efter det ;) nu säger jag Puss och godnatt. Hoppas jag får någon sömn nu. Behöver det!


DAG ETT

Uppdatering matutmaningen so far.

Frukost: Grönt te m. honung, grovt bröd med pålägg (Inget kaffe!!!!)
Lunch: Stor sallad med diverse nyttiga tillbehör. Drack min livs första morotsjuice till. 

DUKTIGT SÅ HÄR LÅNGT ALLTSÅ...

MEN.

Sen kom det där jävla fikat. En av säljarna hade köpt tårta och jag kunde inte hålla mig.
Så en bit chokladtårta slank ner, men jag motstod kaffesuget och sippade på min morotsjuice istället.



Den sista måltiden

image descriptionimage descriptionimage description

Utmaningen..

Okej vänner! Nu är det så här. Jag tänkte utmana mig själv och köra en riktig hälsoboost de kommande 14 dagarna. Jag vill helt enkelt se om jag får mer energi av att äta nyttigare och avstå från alkohol, kaffe, vitt bröd, pasta och snabbmat m.m. Det har absolut inget med bantning att göra! Vill inte bli smalare, bara må bättre! Bästa sättet att inte fuska är att tvingas rapportera - till er! Kommer jag klara detta???


Konstiga samtalsämnen

Konstiga samtalsämnen som kom upp under promenaden. 1.Vad brandmän gör om de sitter på toaletten och bajsar och de måste rycka ut. Om de hinner torka sig och tvätta händerna? 2. Att blottare känns lite 90-tal. Att dom blottar sig på "chattroulette" numera. 3. Vilken låg status det är att vara blottare.


Djurgården!

Långpromenad med min kompis Carro på Djurgården. Så vackert så man dör!


Döden?

Haha skön felskrivning i inlägget innan?! Hur lyckades "döden" smyga sig in efter korrekturläsning? skulle skrivit "sedan". Freudiansk felskrivning månne?


Bellas Bondfest

Festen i fredags alltså. Så sjukt kul! Var helt förstörd när jag åkte hem. Först korrekturläsa i 8 timmar och döden direkt till Josefin för att göra i ordning oss och ta en drink och sedan taxi till festen/middagen på Pontus och efteråt efterfest på Collage till stängning. Lyckades dansa sönder mina skor och få foten krossad av en gigantisk champagneflaska. Så taxischafförens kommentar när jag i ösregnet skulle ta mig hem var kanske befogad. -räcker det nu? Sa han och flinade. Grymt bra fixat i alla fall och maten var så god. Tack Bella för en skitkul kväll! I går var jag bakis men åkte ändå till Ikea med Gustav och köpte lite fint till lägenheten. Kändes parigt och fint. får visa sen!! Och nu känner jag att min hurtighet har tagit oanade höjder - ska nämligen på långpromenad på Djurgården. Hoppas att ni har haft en mysig helg. (bilderna är från Bellas blogg, fotograf Anna Bristand)


Uppe?!

Helt otroligt. Klicka är inte 11 och jag sitter och äter frukost på cafets JAVASAVI. - En lördag! De har en fantastiskt scones-buffé. Berättar om Bondfesten sen. Puss


Bondbrud?

Bella ska ha sin 21-årsfest ikväll och temat är Bond. Eftersom jag bara sett typ en halv bondfilm i mitt liv så freestylar jag lite och kör på 60-tals tema och kör stenhårt med hårspray och sotade ögon. Provade lite hemma igår.. Vad tror ni?


Höst



Soligt och skönt väder idag. Promenad på lunchen och köpte en vanlijlatte på Espresso House. Min favorit. Idag gör vi det sista inför julnumret och sedan återstår bara korrekturläsning och layout. Tidningen blir bara bättre och bättre! Ikväll ska jag till polisen och förnya mitt pass och sedan hem och tvätta. Tråkigt men nödvändigt.

Bra dag i dag - men väldigt trött. Sov konstigt och vaknade och var helt kallsvettig och illamående. Väckte Gustav som blev orolig, och sprang och hämtade spyhink och blöt trasa och vatten och huvudvärkstabletter, haha. Men sen gick det över. Svårt att somna om dock.

Min man

Älskar att ha en het man i köket som lagar mat. Risotto. Tänkte vara härlig och romantisk ikväll men jag blev så trött så jag håller på att somna. Vi har spelat kort och bara tagit det lugnt. Suttit och myst med tända ljus. Åh vad skönt det är att bara vara hemma ibland. Hoppas ni har en bra kväll. Sov så gott <3


Mysig lunch

Vardagslyx för mig är att strunta i den djupfrysta lasagnen från Coop och gå och träffa sin bästis Mååårthen för lunch. Vi åt på ett jättemysigt ställe som jag glömt namnet på (bredvid en sexshop vid namn Mums).


NÖJD

Sov djupt och länge i natt. Precis vad jag behövde. I dag känns det som en bra dag. Lugnt och skönt på kontoret. Jag tänker så här: Varför ska man vara så mycket jämt? Prestera, synas och höras. Varför kan man inte bara vara nöjd då och då. Ska öva på det.


Så arg!!

Okej nu kommer ett obefogat arg och gnälligt inlägg men det är min blogg så jag gnäller hur mycket jag vill. Idag har varit en skitdag (i alla fall halva dagen). Började med ett läkarbesök med en idiotisk läkare som dels berättade att jag har hjärt-blås? Utan att förklara vad det var så nu är jag jätterädd och dels fyllde i ett formulär om min psykiska hälsa helt känslolöst. Kände mig verkligen som en siffra i hennes dator. Sen har jag knappt sovit något i natt (Tilde löper igen och jamade i 7 timmar) och det ösregnar. Mitt paraply är trasigt och jag har högklackade skor och kliver i pölar. Nu åkte jag till tandis för en uppfräschning, eftersom ja ska bleka tänderna. Får veta att " då skulle du bokat tid hos en tandhygeinist" på undersökningen tar de bara en bild. Så nu sitter jag och väntar på en ny tid där och 680 kronor fattigare. De är så sjukt otrevliga på City dental - gå inte dit! okej skönt att gnälla, känns pyttelite bättre. Tack.


FÖRE

Imorgon inleds operation "vitt leende". Ska testa "thewhiteone" som kom på posten idag i 14 dagar. Den kostar med porto och allt 300 spänn. Ska också till tandis imorgon och skrapa lite äcklig tandsten. Ni får höra BRA ELLER ANUS- rapporten sen!!


Power puff pinglor



Haha titta vilken fin bild jag hittade på josefins blogg.

Städhjälp NEJ ELLER OKEJ?

Idag är en typisk måndag. Sitter och förbereder en intervju. Ska jobba på mitt extrajobb ikväll. Sen har jag en hel del städning att ta itu med när jag kommer hem. Har gjort en lååång lista med allt från att skura duschväggar till att gå igenom alla lådor. Hatar verkligen att städa, men ÄLSKAR att ha det fint omkring mig. Drömmer om att skaffa städhjälp men skäms för att jag inte kan hålla ordning på min lilla etta. Och för att folk ska tycka att jag har blivit snobbig och omoralisk. Vad tycker ni?

Är det SKAMLIGT att inte vilja städa själv?

 


Bilder från igår

Alla bilder kom inte med igår, så här kommer dem nu!

        image description  image description

Tänk vad lite frisk luft kan göra

Så himla skön söndag!!! Drog iväg Yrsa och Josefin på långskogspromenad med tillhörande matsäcksfika runt sjön i Hellasgården, Nacka. Kan nog inte bli hurtigare än så? VARJE gång jag kommer ut i skogen slås jag av samma känsla: lugn, skön fysisk trötthet och ett-med-naturen-harmoni, och jag frågar mig själv varför jag inte gör detta oftare! Dock lyckades vi gå lite vilse från stigarna så vi fick klättra för en bergsvägg i en timme. Träningsvärk imorgon?


Konstig kväll

Casino Cosmopol alltså. Hade fixat mig med lösögonfransar och hela köret igår. Såg framför mig att det skulle vara som en Amerikansk film - ni vet, med män i smoking och någon som ber mig att satsa på en siffra och sen när dom vinner så får jag en halv miljon för att jag var deras "lucky girl" och jag skulle sippra på nån cosmopolitan och skratta lyckligt. Tyvärr kom vi inte längre än entrén - kom inte in eftersom mitt pass hade gått ut. Det slutade med att vi satte oss i en hotellbar och lyckades övertala köket att ge oss varsin trött ceasarsallad. Efter 3 minuter fylldes stället av skrikande 18-åringar och vi kände oss som två pensionärer och tog en taxi hem. en riktig helkväll!


Utebliven endorfinkick

Fy fan vad jobbigt det var att träna idag. Inte det minsta skönt. Fan vad sur jag var på den hurtiga tanten som ledde passet. Tråkigt pass med tråkig musik. Funderar själv på att bli Friskisledare. Då jävlar skulle jag köra Britney nonstop. Mådde jätteilla efteråt. Är det Bra eller dåligt? Nu ska jag skynda hem och duscha, sen kommer min man över och ska ta med mig på Casino! Aldrig varit på något förut. Mycket förväntansfull.


Svennis

Idol + tacos = svenssonklubben. Dagisvarning på Idol bara. Är dessa småungar bäst i Sverige? Tycker synd om dem! Vad tycker ni?


Sturehof


Fredag ♥

Somnade redan klockan 22 igår. Kommer inte ihåg när det hände senast. De senaste veckorna har varit påfrestande för mig, och beskedet i går var tungt. Men idag känner jag att jag är på väg tillbaka. Och glad över att ha någon som Gustav. Som tog ledigt från träningen och kom hem till mig och bara fanns där. Det betyder så mycket.


Sorg

Fick precis beskedet att en vän gått bort. Tankarna går till hennes familj. Så ofattbart hemskt.

Ska iväg och träffa gemensamma vänner - prata och minnas och gråta.



Hur kan det hända? Det är inte rättvist på något sätt. Hon var en sådan person jag alltid velat vara. Vem kunde ana?




Sol

Jag älskar att känna solen i ansiktet. Promenad i vackra gamla stan.


Konsumtion

Eftersom jag varken orkar vara smart, rolig eller dela med mig av min dödsångest, bjuder jag på mer konsumtion. Nytt pannband hm och så skorna.


PMS

Förmiddagen har jag spenderat på Sergel Plaza hotel på ett seminarium om pms. En gynekolog och en läkare föreläste och efteråt var det lunch och jag passade på att göra en intervju med en av föreläsarna. Visste ni att så mycket som 80 % har problem med pms och att vissa får så svåra symptom att de får svårt att sköta sitt arbete eller vårda sina relationer varje månad? Vissa kvinnor får självmordstankar och blir bokstavligt talat deprimerade veckan innan mens, för att sedan må helt bra veckan efter. Fast det är ett så utbrett problem så finns det knappt någon forskning kring ämnet. Jag gissar på att det som så mycket annat går in under kategorin "kvinnofrågor" och med andra ord är lågprioriterat och anses lite löjligt.


Mitt pms-reportage kommer ni att få läsa om i decembernumret. Skriv gärna om det är något ni undrar så ska jag försöka ta reda på det!







Skojakt

Dessa fina (men helt ofunktionella och inte tillräckligt varma) stövlar fick följa med mig hem igår. Från Skopunkten för 400 spänn. Får köpa ett par mer vintervänliga skor senare (VILKEN OSIS - ännu en ursäkt för att få shoppa!?) Tiger gillade i alla fall att tugga på skosnörena.


Man är trött när...

Man först köper ett par nya stövlar som man sedan glömmer på gymmet. För att sedan "fastna" 35 minuter på Ica för att man absolut inte har någon aning om vad man vill äta. För att sedan ändå köpa fel och gå tillbaka och byta. För att sedan GLÖMMA matkassen på busshållsplatsen. Det går bra nu.


Snotty

Juste. Igår var jag med min kusin på baren Snotty en snabbis efter jobbet. Ligger på Skånegatan 90 och är mycket mysigt.


Plåtning pågår

Just nu håller vi på att göra ett kul reportage till julnumret här på redaktionen! Vi har spelat julmusik hela morgonen och pyntat granen och slagit in paket. Julstämningen har infunnit sig i september vilket är lite skumt. Det händer alltid saker här och det gör att jobbet aldrig blir långtråkigt. Ikväll ska jag träna och åka och kolla på ett par höstskor. Conversen börjar bli lite kalla...


leopardkvinnan

Varit en riktigt slapp och skön dag idag. Hookade upp med Josefin för lite pasta och ett glas rött på Vapiano. Invigde även min leoparddres och kände mig härligt vulgär. toppade outfiten med lösögonfransar och lösbröst och röda läppar.





Fast egentligen är jag ju en liten mestoffelfjant... Fast själv då. Nu har jag åkt hem och köpt flmen "Love happens" och en påse gott och blandat.. Oj oj. Galen kväll det här kan bli!


Vi gjorde det!

Här kommer en sen uppdatering från festen. Vi lastade 300 goodibags och 40 kilo godis och gjorde i ordning oss på kontoret, innan vi tog en taxi till Collage. Vid halv 10 ringlade sig kön lång utanför. Så kul att så många kom för att festa med oss! Vid halv 12 smet vi iväg för en sen middag och sen tillbaka igen för att dansa till halv 3. Mina fötter gjorde ont när jag åkte hem! Var det någon som var på festen, och vad tyckte ni i sånt fall? Här kommer lite bilder. Fotografer: Anna Bristand och jag med min iphone. Ni ser kanske skillnaden.



Egoboost höstfest!!

Stämningen på redaktionen just nu är líte som timmarna innan julklappsutdelningen på julafton. Alla går runt och är lite rastlösa och förväntansfulla och pillar på sina klänningar och kollar på klockan. Ikväll är det ju Egoboost Magazines stora höstfest på Collage. Det kommer komma så sjukt mycket folk (tror vi, över 1000 personer har osat!). Jag är nerös för jag: 1. Kommer få klaustrofobi och bli nedtrampad 2. Ramla eller svimma på någon scen? 3. Att mina strympbyxor skulle gå sönder, mina bröst skulle trilla ur klänningen eller jag skulle råka bli skitfull. 4. Att regnet ska förstöra mitt hår. Men mest av allt är jag ASTAGGAD!! Om någon av ER som läser kommer, måste ni komma fram och hälsa! Uppdaterar under kvällen. Puss

Sömn. Igen.

Var på vårdcentralen igår och pratade med en kbt-sömnterapeut. Hon berättade att hon precis dragit igång ett forskningsprojekt om sömn med start nästa månad och frågade om jag ville vara med. Lite skeptisk skrev jag till slut under papprena. Vi ska ses en gång i veckan under sex veckor i en grupp med cirka 5 andra personer (den här delen gör mig lite rädd, att sitta och prata med gubbar och tanter med sömnproblem och känna mig HELT felplacerad). Egentligen känner jag inte att detta är exakt det jag behöver, men jag har inte råd att gå till en psykolog för 600 kronor per gång och eftersom detta är för förskning är det GRATIS. Så säljer min själ till sjukhusdjävulen. Kan man säga. I natt sov jag underbart länge och inte minsta ångest. Livets ironi.

Shopaholic

Hej anonyma shopaholics... Jag har ett litet problem..... Skulle bara jättesnabbt svänga förbi hm och köpa ett par strumpbyxor och lösögonfransar till festen imorgon. Tilläggas är att det ösregnade och jag hade typ.. Migrän.. Så jag ville alltså få detta avklarat snabbast möjligt.... Två timmar och 1200 kronor senare har jag köpt: smink från make up store, en svart fin skjorta, en väska, örhängen (50 % rea!) och en halvporrig rolig leopardklänning. Åh denna kick jag får av att shoppa!! Denna underbara pirriga adrenalinkänsla som uppstår i provhytten när man har förälskat sig i ett plagg. Botar till och med migrän, depression och tristress. Som sagt... Jag har nog lite problem.


Goooodis!

Vilken bra morgon! Först kom Bella och berättade en superkul nyhet (heeeemlig) och sen fick vi ett lass med godis från Karamell kungen! Så här glada blev vi då.

OBS! Spontan och helt naturlig bild. DS.



Romantik

Träffade min vän Carro en snabbis efter jobbet för ett glas på Riche. Hade under dagen endast fått i mig följande: Några tuggor kyckling på Berns (Pga. Svårigheten att äta OCH skriva en intervju samtidigt.) En kaffe. En påse nötter och en kopp nudlar. Dåligt.

När jag sedan tog två glas vin kände jag mig lite för snurrig, så jag svängde förbi seveneleven och tryckte universums största kyckling-och-curry-baguette.

Sedan blev jag lite pilsk och åkte hem till Gustav. Väl på plats och mitt i "myset" blev jag tvungen att springa och panikkräkas. Upp kom både Currymacka och vin.

När jag kom tillbaka hade Gustav somnat.


Det kallar jag romantik på hög nivå.

 


Whitney Port för Egoboost Magazine

Idag intervjuade jag och Isabella Whitney Port under en lunch på Berns. Hon var verkligen en "härlig tjej". Skitsnygg, trevlig och avslappnad. Väldigt mycket L.A. Intervjun blev riktigt bra och personlig. Om hennes bästa karriärstips, hennes framtidsdrömmar, om det blir en ny säsong av the City och om hennes nya kärlek - får ni läsa om i decembernumret!

En annan sjukt rolig grej är att världens bästa chef Josefin Knave är nominerad till Tidskriftspriset i kategorin årets genombrott! Kunde inte varit stoltare.



Whitney Port är lång!


F&S nu kör vi!

Satt kvar på jobbet idag för att förbereda inför en intervju med Whitney Port imorgon på Berns! Eftersom jag av naturen är ett stressat människoliv är det viktigt att komma iväg och träna för att rensa huvudet och bli fysiskt trött! Köpt nya träningskläder. Löpartights från Reebok 450 :- och träningstop HM 79 :-. (Om detta är ett köpt inlägg? I wish...) Vi hörs imorgon! Önska mig lycka till!


Trött tjej checkar ut


Jag är ny hälsoredaktör!

Från och med novembernumret är jag ny hälsoredaktör på Egoboost Magazine! Det ska bli så himla roligt, och det har varit svårt att inte berätta något! Jag kommer att fokusera på hälsa som välmående och ni kommer garanterat inte hitta några bantningstips eller rubriker som "10 knep för en platt mage". Istället kommer ni få läsa avslappningstips, hur man kan hantera stress och hur man håller uppe träningsmotivationen, bland annat.

Är glad att jag får användning av det jag lärde mig under året jag läste friskvård i Vänersborg. Alltid varit intresserad av att äta nyttigt, leva sunt och ta hand om min kropp, men jag är mänsklig med en massa brister. Men jag ser det som en styrka och inte en svaghet. Åh det här ska bli jättespännande, men är lite nervös...

Har ni något förslag på något ni vill läsa om?








Helgen är helig!

Glömde min datorladdare hemma så haft bloggabstinens i två dagar! Haft en superbra och mysig helg. Köpt nya träningskläder och varit ute och sprungit i lördags vid årstaviken. Alltid lika skönt att vakna upp utvilad och O-bakfull. på lördagskvällen träffade jag Gustav och gick och spelade biljard på rock Q vid Odenplan. Vi hann också med att dricka öl och spela fotbollsspel, black jack och flipper och jag blev speedad och galen som jag alltid blir när jag spelar spel.
- HELVETESJÄVLAKUUUUK!! Skrek jag när den lilla fotbollen gled i det andra målet.
Stackars Gustav fick skämmas.

Söndagen spenderades på söder med brunch på Kvarnen, BINGO på en bingohall (ja det är sant, tyvärr. Och det är dessutom andra gången vi gör det på 2 månader så det finns tyvärr ingen ursäkt.) Och bio. Vi såg filmen Niceville, som är en av årets absolut bästa filmer. Otroligt gripande och välgjord.

Uppskattar verkligen att vara helt ledig på helgen och inte tänka en sekund på jobbet. Helgen är helig för mig!
Här kommer bilder från lördag och söndag. VARSåGODA!!



Vatten 5 minuter bort och sköna promenadslingor i skogen. En av anledningarna att jag älskar Årsta.



Fokuset i DEN blicken





Stockholms bästa brunch på Kvarnen. Å nu börjar jag dreggla när jag ser allt...... Åååh..



MARIA BINGO levererar!

                                         

                                          Niceville. En snygg, bra och viktig film.

Sova

Bestämt  mig för att ta en lugn helg med träning, sömn, fixande hemma, och mys med vänner och Gustav. Eftersom jag haft svårt och sova och känt mig ordentligt nere hela veckan, har jag bokat konsultion hos en sömnterapeut på tisdag. Vill så långt det går undvika att ta starka sömntabletter. Känns i alla fall viktigt att jag tar mig själv på allvar, vilket jag inte direkt har gjort förut när jag har mått dåligt, men min erfarenhet är att det ändå slår tillbaka förr eller senare. Ska sluta vara "duktig flicka" och kämpa på, utan istället erkänna att jag har en svacka just nu. Därför jag skriver om det här och därför jag har berättat för mina kollegor.

I natt sov jag 9 timmar ostörd sömn, utan minsta lilla valerianatablett. Otroligt skönt. Tråkigt att jag missade Hannas (hanapee) 23-årsfest, men jag behövde sova ut. Idag skiner solen och jag känner mig lyckligt lottad.