Lugnet före stormen...

Nu åker jag till Hälsingland! Är borta till den 2:a juli. Sen är jag hemma en hel månad! Ska dela en lägenhet i Hornstull med min kusin och bara hänga i Stockholm, sen ska jag åka en vecka till Estland med mamma o pappa och bo på ett spahotell. Kommer vara rätt välbehövligt tror jag efter att ha delat rum med 10 andra och jobbat 12 timmar om dagen. Dessutom ska jag på bröllop och sen åka på kryssning med mina fina vänner. Kommer nog att jobba lite också . I augusti startar sista lägerperioden och då åker jag iväg igen i två veckor! Så ser min sommar ut.

Nu håller Tony på att flytta in här. Har nämligen hyrt ut lägenheten hela sommaren. Han har tagit med sig ALLT från förra lägenheten så nu känns min etta mer som en lagerlokal.. Men det är kul att ha honom här! Då kanske jag kan komma hit och våldgästa honom i sommar och han kommer inte våga kasta ut mig.
Christine från Göteborg har bott här också så hon håller på att packa ihop sina grejer. Det är lite kaos idag för jag ska ju också packa och flytta över alla mina grejer till Enskede i natt.

Ville bara uppdatera er lite. Hoppas att det inte regnar mer och att vi alla får vara lyckliga och glada i sommar.
Puss och kram  !

ATT GÖRA ATT GÖRA ATT GÖRA ATT GÖRA

Idag har jag hunnit checka av en hel att - göra - lista. På en halvtimme. Det är galet hur mycket tid som går åt, åt att ha ångest över saker man borde göra, när den faktiska anstängningen ofta är väldigt liten. Känner ni igen er i det? Man har en tenta. Man vet att man måste plugga och att det inte går att komma undan. Man gör ALLT man kan för att skjuta upp detta och man gnäller för ALLA man pratar med om hur otroligt stressad man är och hur mycket man har att göra. Man städar lägenheten (för att kunna få arbetsro) Man äter massa mat (för att få energi) och man ringer sina klasskamratare (för att få insperation) Man kanske även vilar lite (för att bli pigg) och sen tar man en promenad (det är viktigt med frisk luft) och sen har klockan helt plötsligt blivit sex på kvällen och det har blivit mörkt utanför fönstret och man tvingar sig själv att slå upp datorn. Men först måste man ju kolla sin mail, och lite lite facebook, läsa lite lite bloggar och just det, är inte avloppet jävligt skitigt? Och så där håller det på tills man sitter där 5 minuter innan deadline och panikskriver och förbannar sig själv för att man alltid skjuter upp allt till sista sekunden och man vet hur BRA arbetet hade kunnat bli om man bara haft mer TID på sig!

Men nu var jag i alla fall duktig och gjorde nästan hela min ångest- göra -lista på en halvtimme. Tecknade hemförsäkring, Ringde om en utbildning jag vill gå, och ringde 4 st jobbsamtal ! Nu har jag bara 2 grejer kvar. Kaaanske borde dammsuga ?


En ängel log mot mig imorse

Jag har haft en helvetesnatt. En skitnatt. Jag lägger krokben på mig själv gång på gång. Snubblar och lyckas inte hålla mig upprätt. Det är som att jag måste få sova, duscha, dricka en kopp kaffe för att kunna se på det som händer med lite distans. Med lite humor. Men där och då så kan jag inte tänka klart. Mina tankar snurrur runt runt i destruktiva banor och jag gör och säger fel saker.

Natten tillbringades på akuten på Huddiksvall sjukhus, på två stolar som jag satt ihop som en provisorisk säng. Det var så klart inget fel på mig å därför fick jag vänta, vänta, vänta. När jag tillslut ska ta mig till tåget kl sex på morgen för att åka hem till stockholm så går jag naturligvis åt fel håll. Jag är trött, hungrig, rädd och ensam. Då träffar jag en man. Han ger mig lift och när jag kliver av tittar han på mig med sina bruna ögon och säger : Cecilia, lycka till med ditt liv.

Tack.

RSS 2.0