Lanzarote del 1

Idag har jag flängt runt på stan i jakt på ett par skor till ikväll och så köpte jag löshår (?) och lite annat krimskrams. Kul det där att man tänker "åh vad ekonomisk jag är som återanvänder en gammal klänning och BARA köper lite accessoarer till". Och så POFF har man handlat för 700 spänn ändå.

Ikväll ska jag på stor middag hos Gustav och sedan har vi bokat ett drinkbord på ett ställe i stan. Aldrig gått ut på krogen på nyår förut så det ska bli...intressant.

Tänkte bara lägga upp lite bilder från resan. Har verkligen haft det helt underbart och jag älskade Lanzarote. Otroligt vackert och mysigt. Tur att både jag och Gustav är så rastlösa och vill hitta på saker hela tiden. Klarar inte att bara ligga vid poolen varje dag. Gott nytt år alla! 

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 


Besegra rädslor

Jag är oerhört stolt över migsjälv att jag sammanlagt flög i 12 timmar med 8 start-och-landning fast jag var skiträdd och trodde att jag skulle dö. Rädslor måste besegras och slås ner. Man måste visa vem som bestämmer, annars kommer dem att styra ditt liv. Att resa och att drömma om att resa har varit en stor del av mitt vuxna liv, men på grund av en äcklig flygupplevelse för 3 år sen blev jag otroligt flygrädd. Tanken på att sitta i ett skakigt plan med dödsångest har fått mig att avstå från en av dem sakerna jag älskar mest. Nämligen att se och uppleva nya platser. Därför var den här lilla resan ett viktigt steg för mig.



Hade lite svårt att uppskatta den här vackra utsikten från fönstret...

Mellanlandning

Mellanlandar i Malmö av nån idiotisk anledning (vill ju bara hem nu) flygresan hittills har gått bra förutom den första timmen som var hemsk. Sen drack jag vin å knapra piller och halvsov till filmen. Gustav gillar inte detta, han blir orolig och tycker att jag med tankens kraft ska bli lugn istället. Han förstår inte att vi sitter i en dödsmaskin över molnen och att det minsta man kan göra är att bli full. Om en timme är vi på trygga Arlanda i alla fall. Saknar katterna och min säng. Men annars hade jag kunnat stanna på Lanzarote hela vintern. Hade stått ut med 25 grader och sandstränder. I Malmö är det regn och tvåplussgrader. Inte illa pinkat det heller. Nu håller vi tummarna att kaptenen gör sitt jobb.


Snart hemma

Sitter i lobbyn och vantar pa bussen till flyget. Riktigt bakfulla ar vi idag. Hetsdrack drinkar igar bara for att det var happy hour och nu vill jag spyskitahuggahuvudetavmig och ar inte superdupersugen pa att flyga heller.


MEN. Fan vilken bra vecka vi har haft. Helt underbar, romatisk, rolig och slapp. Och sa har vi surfat, akt gokart, ridit kamel, hyrt bil, varit pa Casino, sett massor vulkantur, atit mat tillagat pa vulkaner, och fatt fotterna pedikerade av fiskar.

Om jag overlever detta lovar jag att bli en battre manniska. Gott nytt ar!

jul pa lanzarote

Ikvall ar det den 25:e december vilket betyder att det ar julafton pa Lanzarote. Vi har atit julbord, lyssnat pa julmusik och ikvall ar det "vuxendisco". Jag och Gustav har bittert konstaterat att det inte ar lika kul att ga ut och festa som ett par som det ar nar man ar singel och efter att tappert forsñkt bli packade och lite wild and crazy tre kvallar i rad accepterar vi det faktum att det ar okej att sitta inne pa hotellet och lyssna pa ett daligt liveband och dricka "kvallens drink". Imorgon ska vi hyra bil. Aka runt on och kanske hitta nan mysig fiskrestaurang och fin strand. Och vulkaner saklart.

Nu ar mina 10 minuters internettid slut och jag har inte lyckats ladda upp nagon bild.

Feliz navidad pa er


Jag lever!

Flygturen gick bra om man med bra menar att jag overlevde. Men det ar jobbigt att sova tva timmar, bli full och sen sitta pa helspann och vara radd i 6 timmar for att planjaveln ska storta. Sa forsta dagen har pa Lanzarote var jag lite borta. Men det var en underbar kansla att kanna SOLEN i ansiktet, se PALMER och HAVET. Ska forsoka ladda upp bilder men internet ar svindyrt och segt. Lanzarote ar valdigt vackert och hotellet ar fint. Ett riktigt svennebanan-hotell med all-inclusive och liveband pa kvallen och feta britter och flottiga pommes och vin i oranga muggar. Igar pa julaftonskvallen satt vi och pussades pa stranden och det kandes sa javla bra, God jul pa er. Love.

Ahhhh!!

Nu är jag på Arlanda. Lite flygpanik men lovade ju att berätta om akupunkturen igår. Får göra det när jag kommer fram. Nu ska jag fokusera på att överleva. Druckit vin å käkat lugnande och gråtit. Stackars Gustav. Det kommer bli sjukt bra när vi väl kommer fram. Ska försöka blogga så gott det går. Älskar er alla. Puss


Akupunktur

På väg till akupunkturpraktiken på Södermalm. Lite ironiskt att jag ska behandlas mot stress och är mest stressad över hur jag ska hinna med besöket!


Omöjlig ekvation?

Godermorgon! Har varit hos frisören och äter nu en sen frulle på favoritcafet i Årsta å försöker klura ut hur jag ska få den här dagen att gå ihop. Åker till Spanien imorgon snortidigt och måste: packa, gå till Apoteket, städa (ska ha kattvakt hemma hos mig) gå på akupunktur (!) och göra en intervju. Dessutom ska ja Käka middag med Mårthen å slå in paket. Men det ska nog gå bra det med som det mesta i livet gör. Återkommer om redogörelse om akupunkturen. Mot stress/sömnproblem. Är förväntansfull och lite rädd!


Ett långsamt farväl

Hejdå Själagårdsvägen! Vi har haft mycket kul ihop men ibland måste man sluta när det är som bäst. Vi har mognat, växt ur skorna, träffat en ny som bättre tillgodoser våra behov. Men det betyder inte att vi inte kommer sakna dig. Du är ju den första kärleken. Och den glömmer man aldrig. Tack för allt.


Morgonharmoni?

Alla som känner mig vet att jag inte är någon harmonisk morgonmänniska. Jag är sur, trött, seg och hatar världen innan klockan 10.00. Jag drar mig i sängen så länge jag kan innan jag måste springa till bussen med kaffet från pressbyrån som skvalpar ut över handen och sedan med tappra försök att sminka mig på den guppiga bussresan. När jag kommer till jobbet har jag typ hjärtklappning och ont i magen av stressen. MEN INTE IDAG. Jag vaknade innan alarmet ringde av en kramig kille. Åkte till kontoret en halvtimme Tidigare och köpte med mig frukost från café Kladdkakan. Sedan satt jag här själv och njöt av kaffet och tystnaden. Harmoni i sin renaste form.


Bättre sent än aldrig

Är antagligen sist på jorden med att upptäcka detta fantastiska sushiställe men herregud vad gott det var. Akki Sushi på Medborgarplatsen. Precis bredvid Göta källare. Fick typ munorgasm av varenda tugga.


Avslut

I dag är en fixardag. Har skrivit listor på vad som måste bli klart innan jul och vad som är kvar att göra när jag kommer tillbaka. Jag har skrivit fakturor, röjt upp på skrivbordet och ska nu skicka in de sista texterna.

Jag älskar att " ta jul" och att vara ledig i två långa veckor. Eftersom vi ska flytta i januari till nya lokaler blir det verkligen ett avslut för det här året. Packa ihop, avsluta och gå vidare. Är det inte det nyår handlar om? Hoppas på att nästa år kommer att bli bättre än det föregående. Att just detta år ska vara året då man kom på vad man ville göra, hittade lugnet och lyckan och började söndagsstäda och vika kläderna i garderoben.

Det är därför gymmen är proppfulla i januari, folk rensar ut sina kylskåp och fyller dem med nyttig mat, tusentals människor fimpar sina cigaretter med en hoppfullhet om att just den var den sista de röker i sina liv. Någon skriver en rad på den bok som de haft liggande i byrålådan i ett decenium och en annan beslutar sig för att umgås mer med sin familj istället för att jobba varje kväll.

Det är något fint och rörande över detta med nyårslöften tycker jag. Vi slutar verkligen aldrig tro och kanske stämmer det att hoppet är det sista som dör. Det är när vi slutar drömma om ett bättre liv som vi blir bittra, trötta och elaka.

Nej 2012 är nog mitt år trots allt.

Julbordskoma

Julbord med jobbet på Tyrol. Det var en lätt bisarr upplevelse. Fast på ett bra sätt. Ungefär 3 miljoner olika rätter att välja på inklusive bäver och Björn? Kanske hade de fångat dem på Skansen? Nu är jag på väg hem och hela gullmarsplan har kaosat ur pga. Full man som låg å kräktes på sätet och medan vi väntade på Ambulans började en gubbe skrika och hota chauffören för att han inte åkte. Jaja det är så vi gör det här i Årsta.


Salongsjobb

Är på en salong och är med när duktiga Elin Sunnert fixar make Inför en plåtning. Jag är här för att skriva och fota lite.. Resultatet kommer i februarinumret. I dag är jag tröööött.. Somnade inte förens två i natt. Hoppas jag piggnar till för julbordet ikväll.


Resultatet

Jag dör lite vad gott


Klänningen

200 :- på Bikbok, älskar den.


Historiska museet

Åkte till Historiska museet och det var faktiskt jättebra och intressant. Trodde jag hade varit på de flesta museer i Sthlm men hade tydligen missat denna! Efteråt gick vi och julshoppade lite på Fältöversten och jag köpte en fin klänning till julmiddagen imorgon med jobbet. Nu ska ja och mannen ha en "delikatess-kväll" haha. Får se hur detta slutar..


Tecken på att man haft en bra kväll

Hade en sån kul kväll igår att jag glömde ta en enda bild. Vi hamnade i ett kul sällskap och satt och pratade till stängning. Missade dock min nattbuss så gick i 20 minuter i högklackat och klänning i slask. Var blöt, trött, frusen men 100 % nykter när jag kom hem. Nu Sitter jag och funderar på vad ja ska hitta på idag. Jag å G. Ska "hitta på nåt kul". Måste bara komma på vad...


Taggar

Taggar inför kvällen med varma mackor, äppeljuice och " Så mycket bättre." om en timme ska jag träffa Carro på Malmen för ett glas. Trevligt! (hade iofs varit ännu trevligare om man haft råd med taxi....men man kan inte få allt här i världen.)


Frosseri

Igår kväll gick jag och G. På bio och sen var vi hemma och myste. Nu har jag vandrat i snöblåstregn och sitter med en kopp te på Pontus på deras afternoon Tea med min kusin. Så gott!


Du är inte klängig!

I går när jag var ute och lite lätt på pickalurven så fick jag ett himla sug efter att träffa Gustav. Så jag skickade två sms. och när han inte svarade så tog jag mobilen för att ringa istället.
Min kompis sa då åt mig att låta bli "eftersom jag inte skulle verka klängig". Och detta har jag gått och funderat på.
Varför är vi så jävla rädda för att verka desperata och klängiga? Kanske för att vi ständigt blir matade med råd om hur vi ska bete oss för att fånga en karl på kroken.

Vi ska vara svala, härliga, låtsas vara upptagna och aldrig ställa några krav. För det har vi lärt oss, att är det något män hatar så är det krav. Och gnälliga, klängiga och desperata tjejer som bara vill hänga med en hela tiden.

Jag har också spelat spelet, läst råden i kärleksspalterna och lyssnat på mina vänner. Hållt tillbaka känslorna istället för att be om det man mest av allt önskar. Bekräftelse, att bli sedd och hörd av den man är tillsammans med.

Men nu ska jag berätta en sak. I en sund relation som är på lika villkor så finns det inget som heter "klängig". Jag ringer hellre en gång för mycket istället för att ligga sömnlös en hel natt och undra om min kille råkat ut för något. Jag skiter väl i om han har en grabbkväll, man har alltid tid att skicka ett sms. Jag vägrar att känna mig jobbig.

För första gången i mitt liv så tänker jag inte på vem som skickade det sista sms:et, om jag ringt två gånger på rad, eller om jag erkänner att jag inte har några planer för hela helgen. Det är en sån jävla lättnad.

Den snubbe som tycker att det är så himla jobbigt att man vill ses är helt enkelt inte kär. Så enkelt är det.

Julmys på jobbet

Fick kanske den bästa start man kan ha på dagen med frukost och julklappsutdelning ihop med tjejerna på redaktionen. Vi gjorde en sjukt rolig och hetsig lek som ungefär gick ut på att sno varandras klappar. Blev helt speedad och svettig! Jag fick bland annat en kalender med heta dansbandsmän i...... Den åker garanterat upp på väggen!


Videofy Me - julfest!

Kom precis hem, orkar inte ens tvätta bort sminket. Varit på julfest som Videofy Me hållt, vid Slussen. Bra ordnat! Mycket folk och gratis dricka....... Vilket jag kommer att känna av imorgon på jobbet kan ja säga.. Kvällen avslutades på Donken. Sjukt värt! Nu sova. Godnatt


Mer bilder från glöggminglet!










Många hångel med fula grodor innan....

Hanna lyckades knäppa den här bilden exakt när jag fick en hejdåpuss av G. Han hade tittat förbi en snabbis på redaktionen innan julminglet igår. Så fin bild tycker jag! Förlåt alla bittra singlar för att jag inte kan sluta skriva om att jag är kär, jag hade själv hatat mig själv för ett år sen, men jag förtjänar fan detta. Så många grodor jag hånglat med utan att hitta nån jävla prins. Så. Är väldigt lycklig just nu.



Glöggmingel

Åh vad lyckat det blev! Är helt varm inombords av alla fina, kloka och gulliga läsare som ville komma och julfira med oss. Alla fick julklappar och en burk pepparkakor när de gick och vi drog fina vinster i jullotteriet. Tack till kreativ insikt för vackra berlocker, Vitamin Well för godaste drickan, Kivik för glögg och Annas pepparkakor för matkoma. Och tack till alla som kom. Det är för er vi sliter varje dag. <3 Lägger upp fler bilder imorgon.


Förberedelserna är igång...

Inför kvällens glöggmingel! Vi har bjudit in våra läsare på smygläsning för nummer 4 som kom rykande färsk i dag från tryckeriet, glögg, pepparkakor och massa fina goodiebags och julklappar.


Äntligen!

HERREGUD vad vi har stött och blött denna resa i fyra dagar. Det är ett under att vi fortfarande är ihop efter detta. Vi har DISKUTERAT pris, standard, flygresor, avbokningskydd, om man kan vara borta på julafton, om man kan vara borta på nyår, om vi ska ha all inclusive eller inte, hur viktigt det är att hotellet ligger nära havet, varför jag inte vill åka till Egypten eller Marocco, hur viktigt det är att hotellet ligger nära centrum osv. osv.  


NU ÄR DET KLART I ALLA FALL! Vi ska åka till Lanzarote och vara borta under julafton (förlåt mamma och pappa). Jag har extrem flygskräck så jag känner förväntan blandat med dödsångest typ. Men det kommer så klart bli helt underbart när vi väl är där. Vi ska bo i Puerto del Carmen som tydligen ska vara the shit i Lanzarote. Här är vårt hotell!





Hotell Flora i Puerto del Carmen



 

Det ska börjas i tid

Hittade denna perfekta julkpapp inne på LEKIA. En leksaks-lattemaskin. Man kan välja på "latte" "Cappuccino" eller "Macchiato". Komplett med lattemuggar, mjölkskummare, sockerskål och skedar.

Skit i vällingen och börja med latte direkt. Ska nog köpa en till mina systerbarn. . .



Bakom kulisserna

Så här kan det se ut bakom kulisserna på en plåtning. En miljon kläder, skor och smycken. Fotograf, assistenter, stylist och makeupartist. Jag intervjuade tjejerna medan de gjorde i ordning sig i det varma lilla sminklogen och en filmkille kom förbi och filmade samtidigt. Tusen saker som händer, ben som smörjs in med olivolja och en stämning som är både proffsig men flamsig på samma gång.

Denna månad är det grymma tjejerna i bandet love generation som står framför kameran! Resultaten och intervjun får ni se i februarinumret!



Vår makeupartist Fanny




Gissa vem?

Hann med två intervjuer innan lunch i dag! Den första var med en cool lite äldre kvinna som har startat ett eget parti, brännt pengar offentligt, alltid bär rött läppstift och som filmat sin egen förlossning och visat upp den på tv.

Vem kan det vara...?


Bromma blocks

Startade dagen med en intervju med tjejerna Hanna och Julia från organisationen Ung cancer. Blev så imponerad av dem! Jag lovar att ni kommer att se mycket av de tjejerna i framtiden. Sen drog jag och G. Till Gallerian Bromma blocks (coolt namn) och julklappshandlade. Lyckades få med mig tre presenter hem och ingen shopping till mig själv vilket är någon form av rekord i självbehärskande. :)) Nu har vi däckat framför fajitas och tvn.


Jobbhelg

Är barnvakt denna kväll också hos ytterligare en familj med två svinsöta och sköna killar. Dom leker med sina racerbilar och verkar just nu lite tveksamma till min inblandning i det hela.... I morgon ska jag intervjua två fantastiskt coola tjejer som startat organisationen Ung Cancer. Så det blir inte mycket ledigt den här helgen. Men det är bra för då spar jag in lite pengar eftersom jag inte kan gå ut ;) Vi lyckades förresten inte boka någon resa idag utan får fortsätta med förhandlingarna i morgon. Gustav vill åka till Egypten men jag tycker det känns lite obehagligt och fel att åka dit med alla oroligheter och vidriga övergrepp på folket som varit senaste tiden. Känns bisarrt att åka och sola och bada en bit bort och låtsas som ingenting. Har jag fel? Hur som helst vill jag till värmen och solen!


Älskade hatade 90-tal

Fick en rolig lurvig 90-tals tofs i Gustavs julkalender så var helt enkelt tvungen att testa den. Gillar den på något sätt... Nu ser vi på Sunes jul (nästan betat igenom alla avsnitt) och äter en väldigt sen och god brunch. Tänkte boka vår resa idag också.. Skippar Berlin och åker till något soligt ställe istället. Vart får ni se sen!


Drömmer mig bort

Tjejerna sover och jag drömmer mig bort till förra sommaren. Den bästa sommaren någonsin. Jag var nykär, ledig hela juli, var på Gotland, Halmstad och i Köpenhamn och jag badade så mycket jag orkade. Här kommer ett sentimentalt bildregn.


Stackars mig

Hemma sjuk i dag vaknade kl två och huvudet dunkade och jag kände mig riktigt jävla ynklig. Nu är jag ändå barnvakt hos mina tjejer. Vi ser någon fantastisk film om animerade hundar. Spooky Buddies. Måste erkänna att jag hellre hade stannat hemma och sett idolfinalen, men ibland är det bara att bita ihop. just nu längtar jag verkligen efter julledigt. Håller på att falla ner i vinterdeppet vilket händer VARJE år vid den här tidpunkten. Vill inte. Jävla mörker. Jävla regn.


På önskelistan




KÄRA TOMTEN.. Jag önskar mig:

Bra pocketböcker. Men inget chic-lit eller deckare.

Presentkort på H&M, Bikbok eller Gina Tricot.

Frottémorgonrock

Mysig söt pyamas

Prenumeration på Topphälsa eller Amelia

En liten diskmaskin

Ny snabb liten data :-)

Få min systemkamera lagad....;) eller en ny liten kompaktkamera.

En wake-up-light väckarklocka

Fin dagbok/skrivbok och färgpennor

Iphone-högtalare

Parfym: Dolce and Gabbana: "The one" eller "Light blue". DKNY: Be Delicious (grönt äpple) 
Tips är parfym.se med billiga parfymer ;)

Mysig kofta/tröja

Astrid Lindgrens filmer och Disneyfilmer!!!

Träningsväska! (Inte för stor men plats för skor, kläder, vattenflaska)

En hotellnatt för två..... =P


Precis som sex

Kom precis hem från gymmet, ikväll blev det Afrikansk dans. Kul, men den där härliga, svettiga, här-och-nu endorfinkicken uteblev. Konstigt det där vad som gör att det varierar så mycket. Lite som sex... Men nu tänkte jag faktiskt träna på att vara hemma och inte göra något annat än att läsa en bok och äta mat. Ingen tv, mobil, pojkvän eller dator. Vi får se hur det går. boken är "i nöd och lust" och är en fortsättning på "lyckan, kärleken och meningen med livet" som jag älskade så mycket. Boken är tusenmiljoner gånger bättre än filmen med Julia Roberts. Läs den!


Det spökar hos mig

Har glömt att berätta en helt sjukt konstig grej som hände mig på natten.

Jag hade som vanligt ställt mitt alarm på 07.25 och la huvudet på kudden och somnade sött runt midnatt. Efter en stund som kändes alldeles för kort ringde alarmjäveln och klockan visar på 08.02. Fan jag har försovit mig! Tänkte jag, och slog på TV4 och nyhetsmorgon. Men där visades bara någon skum deckare. Slog över till SVT men inte heller där var någon morgonTV. Det var kolsvart utanför fönstret men på vintern är det ju lika jäkla mörkt på natten som på morgonen. En konstig känsla spreds i min kropp.. Jag tassade upp och satte på datorn och såg till min förvåning att datorklockan visade på 01.00.

Jag visste fortfarande inte riktigt om det var morgon eller natt, och jag skickade därför ett sms till en kompis: Är klockan ett på natten? -Ja det är den och därför sover jag! Blir det arga svaret.

Jag kryper tillbaka i sängen och vaknar sex timmar senare av att alarmet ringer igen. Och jag går till jobbet med en overklig känsla av att tiden inte finns på riktigt....


SPOOOOKY ...


Julkallen del 6


Julkallen del 5

Här kommer det ni alla väntat på. Vår egen julkalender del 5! Snart läggs del 6 ut också.. Så spännande =) VEM ÄR DEN SKYLDIGE?


BERLIN BABY!

Jag och Gustav har pratat länge om att åka någonstans i jul men inte vetat vart. Men nu är vi nästan överrens om att det blir Berlin! Har aldrig varit där men tycker att det verkar vara en historiskt spännande stad med mycket museum, konst, arkitetur och kul affärer. Tänk bara att se den del av Berlinmuren som är bevarad! Dessutom har jag hört att det ska vara riktigt bra klubbliv OCH billigt! Är bara så inihelvet flygrädd men det får vi prata om någon annan gång.

Har någon av er varit i Berlin? I sånt fall, tipsa gärna om boende eller något kul att göra!


Julkalendern del 1, 2, 3 och 4!




Monki

Godmorgon! Tänkte bara visa vad jag fyndade på Monki i helgen. Stretchjeans som är tighta OCH sköna, (prisa herren!) För 250 spänn och ett sött linne för 100 spänn. Känns som att jag kommer att leva i dessa två plagg framöver.


Matkoma


Julbord!

I dag har min lilla familj (minus en syster i Uppsala) ätit julbord på en jättemysig restaurang vid Stortorget i gamla stan. Har ni förresten tänkt på att Svenskar äter samma mat på jul, påsk och midsommar. Inte så mycket fantasi där inte. Nu är jag på iväg och ska äta igen på restaurang Ramblas med en kompis. Har jag nämnt att jag älskar mat?


Born To be free

Igår kväll gick jag allltså ut med min kusin på en ny klubb i Enskede/Globen. "Born To be Free". Inte min kopp te men det kände jag på mg innan. Har lika svårt att trängas på Stureplansklubbar som på coola svartklubbar med hipsterkids. Känner mig fel och tråkig och töntig. Saknar tiden då utgång var lika med att skaka rumpan till 50 cent. Vi började kvällen på alkishaket i Årsta vilket gjorde mig lite deprimerad. Blir ledsen av alla ensamma människor. Berättar snart vad jag gjort idag!


Dagens träning

Friskis danspass är fantastiska! Man behöver inte vara jätteduktig på att dansa för att hänga med, bara ha kul till musiken. Blir aldrig så genomsvettig som efter danspassen eftersom man inte har tid att känna efter om man är trött, man bara kör. Känner mig sexig och levande när jag dansar, haha, med risk för att låta töntig. Bra start på lördagskvällen med andra ord. Efteråt åt jag middag proppat med proteiner. Tonfiskröra, ägg, paprikakeso och lyckling. Nu ska jag ut i regnet igen och testa en ny klubb vid Globen!


Snubbar som inte fattar

Spelade biljard på City biljard i Skanstull. När vi hade kört ett par minut byter några killar till bordet bredvid vårt.
- äre lungt att vi byter bord? Vårt bord var så dåligt, säger en av killarna i mössa.
Visst, svarar vi, och skojar lite om att det kanske inte är bordet det är fel på.
Mösskillen tar mitt lilla skämt som en klar invit att fortsätta samtalet. Han frågar var vi kommer ifrån, om vi brukar spela biljard, vad mina föräldrar jobbar med osv.

Jag och min kompis Carro svarar jättekort på frågorna och försöker fortsätta spela. Men mösskillen vägrar att ge sig. När han inte får någon respons så säger han "är ni alltid så här seriösa tjejer?" Under resterande 1,5 timmar spanar han in oss varje gång vi ska skjuta och gör små inlägg om vårt spel. Blev så jävla obekväm men är i vanlig ordning för artig och uppfostrad till att le istället för att säga ifrån.

Egentligen hade jag velat skrika: VI ÄR INTE INTRESSERADE AV DIG, LÅT OSS VA IFRED, SLUTA GLO OCH SLUTA PRATA MED OSS DIN JÄVLA TÖNT.


Ny bästis

Gud vad jag behövde den här sovmorgonen! Direkt när jag vaknade tog jag fram adventskalendern, pepparkakor och en tub ädelost, la mig tillrätta och satte på reprisen av Idol. Det är fan det bästa med att bli vuxen. Ingen som skäller på en för att man äter kakor till frukost eller för att man smular i sängen. Måste bara visa vad som låg i lucka 3. Ett jättesött litet lejon som jag bara vill bära med mig i fickan jämt. Åh vad jag älskar att få presenter! Fast det vågar man ju knappt säga..... Nu ska jag spela biljard med en kompis, och sen gå och dansa!


julkalender

Förresten.. kom på en sak! Gå in på JOSEFINS blogg så ska ni få se något skitroligt! Nämligen en julkalenderfilm som vi håller på med på redaktionen. Måste säga att jag är extremt stolt över våra skådistalanger...
Så fort jag fattar hur man lägger upp de där jäkla filmerna kan ni följa den spännade följetången här.. Gå in och kolla nu!  

Sunktoffel

Nämen här sitter jag och super? Kusinen kom över och vi har tittat på Idol, Coctail och nu någon gammal med Brad Pitt där han är från en annan planet och har blekta slingor. Vi är som två bittra gamla nuckor. Det känns läskigt mycket som en repris av förra helgen? Gjorde väl Exakt Samma sak förra fredagen? Känner mig som en sunktoffel.


Vinnaren av Niveatävlingen

Hej älskade vänner. Hoppas ni har en bra fredagskväll. Den som vann kroppsvårdspaketet från Nivea är ... damdamdamdamdam. . . . (konstpaus) Martina Kröger i Laholm! Grattis, paketet kommer på posten.

Paketet innehåller:
· NIVEA Invisible Deo black&white Roll on Pure
· NIVEA Nivea Express Hydration Body Lotion Hydra IQ
· NIVEA Shower Waterlily & Oil
· NIVEA Shower CremePeeling


SM i bästa flickvän?

Om det fanns en tävling i Sveriges bästa flickvän skulle jag nog vinna den. I går fixade jag adventsfika för Gustav med glögg och massa godis och kladdkaka. Sen bytte vi adventskalendrar med varandra. Jag fick ett par Öronproppar och han fick en bit ölkorv. Väldigt mysigt var det i alla fall och jag är jobbigt kär. Titta in igen om en stund, då lägger jag upp vinnaren av Niveatävligen!


Kvällen igår

Sjukt god trerätters middag i går. Vi pratade om nyårsmål och fast jag skrivit en lång artikel om det så kunde jag inte riktigt bestämma mig för mina egna. Jobbmässigt är det nog att hitta min roll tydligare som redaktör och känna mig bekväm i den och att utveckla bloggen. Kommer ske en del förändringar här snart...;). Privat blir det att jobba med mig själv och ta tag i mina sömnproblem och stresskänslor. Kanske gå och prata med någon? Sen hoppas jag att jag får dela nästa år med G. Och så vill jag resa. Och ha jävligt roligt. Nu är jag hemma. Har haft det helt fantastiskt. Tack Destly som fixade detta! Här är lite bilder från igår.