Mer bilder!

Var lite snabb på "publicera" knappen. Här kommer mer bilder. Så vackert vid vattnet!


Nynäs havsbad

Hade helt missat detta underbara apa och konferenshotell! Jag som är en riktig spa- nörd. Vi har haft möte under förmiddagen och gått igenom tidningens vision, målgrupp, förbättringar och kritik m.m. Viktigt att hela tiden utvärdera för att kunna utvecklas. Sen har vi hängt i relaxavdelningen och snart är det middag! Tycker bara att det är lite jobbigt att sova borta... Som den mes man är. Kanske får smyga in till Josefin i natt......


Två av fem toast

Konserten igår var mysig men hade önskat att Melissa Horn bjöd lite mer på sig själv. Det lät exakt som på skivorna. Fint som fan.. Men lite.. Sömnpiller.


Älskar denna video!

http://www.youtube.com/embed/DCbS-gNZU0I


Jag och Melissa

Dricker kanelkaffe och lyssnar på repeat på Melissa Horns album "innan jag kände dig". I kväll ska nämligen jag och två kompisar gå och lyssna på henne på Cirkus. Ser verkligen fram emot det!

Minns första gångerna jag hörde låtarna - det var på Maskrosbarn fd. kontor på kungsholmen för 2,5 år sen och varje gång låtarna spelades skrek jag och min fd. chef "Stäng av deppmusiken!". Senare ute på ett av maskrosbarns läger var den en av ungdomarna som skulle spela "långa nätter" på gitarr och sjunga. Och jag skulle upp på scen och liksom bara stötta och stå bredvid henne. Men av någon anledning blev det så att jag blev den som skulle sjunga. Tondöv och utan att kunna låten gjorde jag mitt bästa av dessa förnedrande minuter på avslutningskvällen. Sedan dess har hennes låtar spelats ungefär en miljard gånger hos mig. Hon är så begåvad och vacker. Och verkar lite så där mystisk...

Återkommer med en recension efteråt!


Dagens tips!

Nu ska jag visa er världens snabbaste, nyttigaste och godaste middag. Tar cirka 5 minuter att fixa och räcker till två portioner. Ingridienser: 1 burk tonfisk, 1 burk majs, 2 tomater, sallad, 1 burk bönor, en halv rödlök och en halv burk lättcreme fraiche. Rör ihop allt - klart!


Glöggmingel med redaktionen!


Oinspirerad

Dålig på att uppdatera men det är bara för att min söndag och lördagskväll har varit riktigt svenniga. Osexiga. Oglammiga. Gårdagens dejt ställde in våra utgångsplaner, ingen ville vara med mig men det kändes rätt ok ändå. Gick till alkiskvarterskrogen och köpte med mig mat och hyrde filmen en shopaholics bekännelser, en skitfilm för övrigt, och sen kom min kusin över och slappade i soffan. Slut på lördagskvällen. I dag har jag ätit frukost med tidigare nämda kusin och tränat. Bra pass. Nu träffa min man som varit i Skåne hela helgen och som jag saknat. Han tycker inte om att jag bloggar om honom, vilket jag inte förstår. Själv älskar jag när folk skriver om mig, jag är en bekräftelsehora ut i fingertopparna kan man säga. Nej nu får det räcka. Trevlig söndagskväll på er gullisar!


Esters kaffe och the handel

Tillbringat de senaste 3 timmarna med att dricka te och äta scones på Esters på Folkungagatan, tillsammans med en tjejkompis. Man får välja på 120 olika tesorter och jag valde pepparkakste. Kan verkligen rekommendera det här stället!


Morgonstund har ....dålig andedräkt i mun?

Godmorgon säger jag lite käckt klockan halv 2. Kunde för övrigt inte stava till käckt, blev checkt, tjäckt och tjeckt innan jag hittade rätt.

Gårdagen. Herregud.

Slakthuset. Vad är det för ställe egentligen? En skitrolig grej var att vi träffade dejtingcoachen Hannes Hervieu ute på "jobb" med två kunder. HAHAHAHA. Hoppas för deras skull att de fick ligga. Så mycket som de hade betalat. Nu har jag så jävla bråttom och jag kommer garanterat att komma försent (förlåt Therese) men vad gör jag inte för er skull? Ska nämligen iväg på afternoooon teaaa.




FINKUSIN



VÄRLDENS SÄMSTA BILD MEN NI FATTAR. COOL TJEJ.

Kusin vitamin

Min lillkusin fyllde 24 år i går och nu har vi ätit FYRRÄTTERS middag. Min faster lagar helt fantastisk mat och har till och med gett ut en kokbok. Nu ligger jag i matkoma och kollar Idol. Sämre har man haft det. Åh. Orka gå ut......


24 bitars-lycka

Lyckan är gjord: har fått en disneyjulkalender på jobbet! I bland är det bra med unga chefer... :) Nu är jag på väg på födelsedagsmiddag hos min kusins familj. Efter det ska vi gå ut tillsammans. Hon vill gå till Slakthuset. Det vill inte jag. Men det är ju hon som fyller år så jag antar att jag inte har någon talan.


Konsten att vara själv

Om det är något jag har kämpat med de senaste två åren så är det att uppskatta att vara själv och sova själv. Det där går i perioder. Vissa kvällar har jag älskat att gå runt och pilla i lägenheten, se på någon film och laga god mat - till mig själv. Andra kvällar har jag haft sådan ångest över att vara själv att jag snyftande ringt en kompis och frågat om vi inte ska flytta ihop?

Ensamheten är som en trång kliande kofta som inte går att ta av, man måste bara gilla läget.

Och det där med att sova själv. Jag är livrädd för att bli beroende av en kille. Det har alltid varit så viktigt för mig att vara självständig, och nu känns tomheten så påtaglig i sängen utan honom bredvid mig, de nätter vi inte sover tillsammans.

Har funderat mycket kring ensamhet och jag tror faktiskt inte att vi människor är skapta för att bo själva. När jag ser folk stå själva på balkongen och ta ett bloss, tänker jag alltid på hur ledsna de ser ut. Jag tror att självvald ensamhet, då och då, är viktigt, men att vi mår bäst tillsammans med andra människor. Hur färgmatchande kuddar vi än har i vår soffa eller hur härligt vårt nyköpta te från NK än doftar.




Lyckades njuta av mitt eget sällskap i går kväll...

Julpynt!

Skulle egentligen ätit middag med en vän men jag är så himla trött så jag stannade hemma och kom på den briljanta idén att försätta mig själv i lite julstämning. Satte på julmusik och plockade fram pyntet. Hittade min fina adventsljusstake från Indiska men i stället för mossa fyllde jag den med godis! Har lite blandade känslor för julen, men i år tänker jag bara se den som en chans till frosseri, och en anledning att tända tusen levande ljus och stanna inne och MYSA i en månad. Även om inte julafton blir perfekt kan man i alla fall njuta på vägen :). Nu fattas bara apelsiner med nejlikor, glögg, gran och ett nystädat hem. Varför finns ingen tjänst att beställa som kommer och fixar allt det där?


Inspirerande intervju!

På väg tillbaka till kontoret efter en riktigt bra förmiddag med plåtning och intervju med en grymt cool tjej som syns och hörs flitigt i media.. Med ett eget radioprogram... :) Lovar att den här intervjun kommer att bli RIKTIGT spännande.. Nu har jag suttit på Urban Deli och skrivit men Josefin lockar med kaffe och nybakat för redaktionen har finbesök av bästa fd praktikanten Ullis! Älskar mitt jobb lite extra i dag.


Baba Sonic

indieklubb med coola 18 åriga kids. Aldrig känt mig så gammal!


De lyckades

... Övertala mig!


Pontus!

Afternoon tea på Pontus med Yrsa och Josefin. Så gott! Nu sitter vi och dricker drinkar och de försöker övertala mig att gå ut och dansa på Baba Sonic.. Är lite tvekis.


Att leva med katter...

Min man överraskade mig med blommor i går eftersom det var min NAMNSDAG. Jättefina blommor var det. Katterna var väldigt nyfikna på dem. Så här såg det ut i går kväll:



Japp. Och när jag vaknade i morse så hade blommorna haft en tuff natt med en skyldig Tilde på bordet.
Så här såg dem ut då:



När jag sedan gick ut i köket satt Tiger på golvet och knaprade på matskåls-underlägget? Han hade även placerat matskålarna i en kreativ omöblering och hällt ut allt torrfoder på golvet.



Vad mina katter lär mig varje dag: Att utveckla mina städtalanger, att öva upp mitt tålamod och att det finns något som heter kravlös kärlek.. .

Jultävling!

Fina läsare, jag har fått chansen att lotta ut ett kit med sköna produkter från Nivea till ER! Och vet ni vad det bästa är? Att ni har sjukt stor chans att vinna eftersom ni är en ganska liten skara trogna följare :).

Paketet innehåller:

· NIVEA Invisible Deo black&white Roll on Pure
· NIVEA Nivea Express Hydration Body Lotion Hydra IQ
· NIVEA Shower Waterlily & Oil
· NIVEA Shower CremePeeling

Det enda ni ska göra är att skicka ett mail till [email protected] och skriva namn + adress. Det mejl som blir nummer 10 får paketet! Perfekt att ge bort till någon ni tycker om eller till er själva....



Kvällsjobb

Inlägg från i går som inte verkar ha blivit publicerat! Barnvakt ikväll till sent. Passat två fina tjejer i snart två men nu blir det inte lika ofta eftersom jag jobbar heltid med Egoboost. Det är perfekt att sedan jag skaffade enskild firma kan jag fakturera familjen direkt, istället för att gå genom ett annat företag som jag gjorde innan. Vi har ätit casler och potatisgratäng och nu ligger dem och målar.. Jag har passat på att korra lite texter under tiden. Nej nu är det nog dags för godnattsaga!


Vårt mysiga kontor

Vi har möblerat om här på kontoret! Nu har jag ett eget litet hörn vid fönstret- gillar det! Funderar på att pynta med ljus, en liten blomma och massa fotografier. Är ju så stolt över att ha en egen plats :). Fotat lite så ni ska se vårt mysiga kontor. Skrev min To-do-list i morse och nu är nästan allt avklarat! Är en riktig list- nörd. Hoppas att ni har en mysig måndag.


Tacksamhet

Känner en sån varm härlig glädje i kroppen just nu. Eftersom jag är en orolig person som ibland känner mig ensam och ledsen är det så himla viktigt att påminna sig själv om när man är lycklig. Precis kommit hem efter en kväll med min familj och mina skitjobbiga men helt underbara systerbarn. Mamma och pappa hade gjort så fint med lammstek, klyftpotatis & tzatsiki och efteråt fikade vi på lyxig choklad. Minns inte sist vi bara hade en mysig kväll utan minsta irritation från min sida... Nu ligger jag nedbäddad i min helt underbara och världens bästa killes säng och ska snart kolla på Sunes jul... Är så tacksam.


Årets första glöggfest

På väg hem nu! Hamnade på en glöggfest hos min kompis Lisa. Alltid lika kul men lite läskigt att gå själv på en fest utan att känna någon. Vi lekte en lek där alla fick skriva olika saker, frågor eller saker man skulle göra, på lappar och sen fick vi alla dra en lapp ur skålen som gick runt. Det roliga var att alla på festen var mellan 25-30 år, och att frågorna var samma som när man var 14 ungefär.....vid elvatiden blev jag hungrig så jag och Terese gick och åt På hederliga LA BAR.

 


Kvällens huvudbonad

Förlåt för mitt spam-bloggande. Vill bara visa mitt senaste onödiga konsumeringsköp: pälspannband från Indiska 99 :-. Nåt så djävulusiskt gölligt som Hanapee hade sagt...


Plötsligt händer det

Fick ett plötsligt gå ut ryck - dra på trissor och kors i taket. Så nu ska jag över till en tjejkompis i närheten och dricka lite glögg(?) och sen får vi se....återanvänder klänningen jag hade på Egoboost releasefest och kör den som en top med byxor till. Trashigt eller trendigt?


Pyssel

Kom på att jag skulle visa en sak! Jag är verkligen ingen gör-det-själv pysseltjej, men ibland kommer det lite inspiration till en.. Igår hottade jag upp min bokhylla med en tvättlina med vykort och en ram med ett otroligt vackert foto som jag hittade i gamla stan. Ramen är från Ikea och för att få den att se sådär gammaldags ut så eldade jag på den och repade den med en sax. Tycker det blev fint!


Svarta lådan- mellis!

På väg hem från träningen. Var på ett skitroligt danspass i Skrapan och upptäckte förvånat att deltagarna på skrapan-passet, var både yngre, snyggare och bättre på att dansa än på Friskis i Ringen där jag annars tränar. Vad beror det på? Gillar ju annars att även tjocka tanter i urtvättade mjukisbyxor med noll taktkänsla är välkomna! I Skrapan finns ett café som heter Svarta lådan (som även har matkassar med hemkörning och är inriktade på nyttig mat) och de har små förpackningar med nyttiga mellanmål. PERFEKT efter träningen! Köpte med mig omelett & Kessela med bär för 50 spänn. Hett tips om ni är i Skrapan alltså. Puss


Flickan som lekte med elden

Resultatet av att vara pyroman: smält ljusstake.


Den sjuka jakten på en lägenhet

Är man student och bor i Stockholm så är det näst intill omöjligt att få tag på en lägenhet.

1. Man har inga pengar till en dyr hyra eller till att köpa en lägenhet.
2. Man får inga lånelöften från banken eftersom man inte har någon fast inkomst.
3. Man kan inte få en lägenhet genom bostadsförmedlingen om man inte har stått i kö i minst 5-10 år, och då pratar vi ändå om en lägenhet i en förort. För att få en lägenhet i stan måste man stå i kö i sisådär 20 år.
4. Hyr man en lägenhet via tex. blocket finns alltid risken att bli lurad, och de lägenheter som hyrs ut är ofta bara under ett par månader och har en galet hög hyra. 9000 spänn för en etta är inte ovanligt.
5. Även om det finns en studentbostadskö så kan man inte räkna med att få en lägenhet genom den, eftersom kötiden för en pytteliten etta utan kök också KAN ligga på FLERA ÅR.

Det här var min verklighet för ett par år sen. Det är verkligen sjukt. Har man inte ett par snälla och rika föräldrar som kan hjälpa till så är det inte roligt. Jag tänkte dela med mig om hur jag gjorde för att flytta hemifrån när jag var 19 år och inte hade ett öre sparat.

Först åkte jag utomlands ett par månader och volontärarbetade, det gjorde att jag fick mat och husrum och i princip inte gjorde av med några pengar förutom själva flygbiljetten. Jag var på en kibbutz i Israel och jobbade bland annat i en fabrik och i ett kök. För det fick jag även lite fickpengar så att jag kunde hitta på saker på helgerna. Och jag fick fantastiska vänner. Att resa utomlands efter studenten och jobba är något jag verkligen rekommenderar.

Jag sökte även in till alla högskolor/universitet i hela Sverige inom det området jag ville studera och hamnade på det sättet i den lilla staden Vänersborg och pluggade friskvård. I småstäder är det hundra gånger lättare och billigare att få boende. Jag bodde i en korridor med en hyra på ca. 800 kronor. Och efter några månader flyttade jag ihop med en tjej som jag lärt känna från korridoren till en stor härlig trea som inte var mycket dyrare! Vänersborg var inte riktigt vad jag tänkt mig, jag som hade drömt om att bo i en studentstad som Linköping eller Uppsala, men man får helt enkelt göra det bästa av de förutsättningar som finns.

Nu kanske alla inte vill flytta från sin familj och kompisar bara för att få en lägenhet, men jag ångrar inte min flytt en sekund. Att byta perspektiv och inse att Sverige är större än Stockholm öppnade mina ögon och har gjort mig mer ödmjuk tror jag. Jag har otrolig tur som för två år sedan, med min snälla familjs hjälp, fick köpa en egen lägenhet och jag är tacksam för den varenda dag.




Dagens träningstips!

I min kalender har jag en sida med datum och en tom sida. Jag skriver varje vecka ner "veckans träning" för att motivera mig själv och för att få en överblick över hur mycket, eller lite, jag faktiskt tränar. Skriv ner allt, inklusive promenader. Så här såg det tex ut för nån vecka sen, och sen nästa vecka som inte är ifylld än, bara nedklottrad..


Tjuvkik. . .

Från plåtningen i går!


Jag, praktikant- Annie, Yrsa och kaninen Josefin

En förbannelse

Var helt slut efter "den hemliga plåtningen" igår, så planen om att dansa salsa på La Habana med Josefin ersattes av en betydligt lugnare pastamiddag på kvarteskrogen med min man. Så trött när ja kom hem att jag la mig redan klockan 22 å tänkte - Ah! Äntligen sova ut! Dessvärre hade min kropp andra planer. Låg och vred mig i flera timmar innan jag tillslut måste ha somnat. Så less på detta nu så ni anar inte. Att vara slutkörd men inte kunna sova är en förbannelse. Hur som helst - tänker inte låta detta förstöra denna dag, så jag dricker kanelkaffe och korrekturläser texter och har det ganska bra ändå. Uppdaterat med lite "hemliga bilder" från plåtningen sen tänkte jag ;) Ha en bra torsdagsmorgon <3


Plåtning pågår

Just nu befinner jag mig i en studio i Årsta för plåtning.. Nour el Refai är med i ett modejobb för nästa nummer så hon står och byter kläder bakom mig nu, och sen väntar en liten överraskning.... Vad kan det vara? :-)


Klassiska vikgubben

På trefikat har vi börjat spela Alfapet Razzle på redaktionen. En version av vanlig Alfapet men lite mer stressig, och alla svettas för att försöka vinna över Hanna, som fortfarande är ohotad etta varje gång. Idag la vi även till den klassiska vikgubben till fikat. Det är fortfarande lika kul som när jag var 8!


image description 



Alfapet Razzle!


Pressträff på Sturebadet

Bio-Oil har lanserat en olja som ska förebygga ärr och bristningar. Ska hem och prova om den håller vad den lovar! Fint ordnat med buffé och föreläsning av en hudterapeut. Tagit med bikini och tänkte passa på att ta ett dopp. Skön start på veckan.


Drömmar

Jag måste bara visa er vad som trillade in på Egoboostmailen. Det är en fantastisk känsla att det vi skriver faktiskt påverkar och berör på riktigt. Det är lätt att glömma det bland alla deadlines och korrekurläsningar.


"Min höst började inte bra, jag blev arbetslös, inget av det som jag planerat med flytt och jobb blev av och det slutade med att jag blev deprimerad och det kändes som om allt var emot mig. Jag köpte Egoboost och helt plötsligt fick mitt liv en vändning. Jag läste repotagen om höstpepp och "Planera din dröm höst", och jag bestämde mig för att göra det här till min bästa höst ever. Jag började en kvällskurs i dans, träffade nya härliga människor, sökte in till universitet till våren och har nyss fått en praktikplats. Jag började fokusera med på mig själv och mitt välmående, började med yoga, mindfulness och tränar fyra dagar i veckan, och jag kan nu säga att jag aldrig mått så bra som jag gör nu. Så TACK för inspiration till en helvändning i mitt liv."


När jag skrev "planera din drömhöst" var det något jag själv ville göra. Att fundera på vad man mår bra av och vilka förändringar som krävs för att ta en dit och sedan att AGERA. För att uppfylla en dröms krävs inte bara mod. Det krävs planering och viljestyrka.

Jag har själv uppfyllt drömmar som att våga satsa på journalistiken, att köpa en egen lägenhet, att skaffa mina katter, att volontärarbeta utomlands och att ha en egen krönika. Drömmar jag har kvar att förverkliga är bland annat att ta körkort, lära mig att surfa, bli passledare på gym och att skriva en bok. Jag tror att det som stoppar oss är våra egna rädslor att misslyckas. Lyckas vi ta oss förbi det hindret så kan vi gå hur långt som helst.


Härliga män

Bara för att jag inte är singel längre kan man inte sluta dreggla över heta män. Har satt upp lite sköna bilder på toaletten på jobbet så att jag och tjejerna får något vackert att titta på varje dag. En annan blogg som fattat grejen med heta män är: Maleobjects.tumblr.com. Kolla in och bli... Pirriga..


Ramblas!

Avslutar denna söndag på favoritrestaurangen Ramblas. Är så mätt så jag vill kräkas. Men sjukt VÄRT!


Ovärda saker

Funderar över ovärda saker och har kommit fram till följande: Inträdet på 250 kr på Hells kitchen, trappan på F12 på sommaren, Rix FM, Tidningen Cosmopolitan, köpa alkohol en kvart innan stängning, Keno och pizzamättnad. Vad tycker ni är OVÄRT?


Snopet

Gah helt slut! Precis kört en timme i gymmet och boxats med Gustav. Helt skakig i armarna. Måste bara berätta om passet "mental avslappning". Det bestod av att personalen satte på en avslappningskiva med världens brusigaste ljud och lämnade rummet. Kunde inte sluta skratta. Dessutom var alla andra pass inställda "pga sjukdom". Har det underbart eftersom jag är här med Gustav men undrar lite vad som krävs för att kallas spa egentligen? Nä ska inte klaga för mycket, nu ska jag hoppa i poolen.


Brunch

Skönt att sova länge. Nu sitter vi och äter brunch och Gustav frågade mig just "Cissi kan du inte berätta om hela Mellanöstern-konflikten för mig?" Mjukstart på dagen ;) Vi ska på ett pass som heter "mental avslappning" snart och sen ska vi gymma och bada. Vill inte åka hem idag!


Skepparholmens spa!

Vi har det underbart. Simmat i bassängen och suttit i varma badtunnor utomhus. Nu har vi ätit trerätters och druckit lite vin. Och vi hittade ett biljardbord och spelet "brainstorm". Sitter på rummet och myser och kollar på tv nu. Imorgon ska vi bruncha och träna i gymmet och relaxavdelningen. Puss och godnatt


Hälsomässan

Efter jobbet stack jag och Josefin till hälsomässan i Älvsjö. Måste säga att jag blev lite besviken. Hade hoppats på att bli spådd i handen och få testa diverse hokuspokus grejerna och få massa ny inspiration till mina hälsosidor. Istället var det mest som att strosa runt i en galleria. En massa reklam och smink och vanliga grejer att köpa. Josefin testade att få en "pulsåder analys". Kvinnan bekräftade att hon var stel i nacken, hade lite magproblem och var stressad. Hennes råd var ordentlig sömn. No shit. Vilken vanlig människa har inte de problemen? Nu är jag hemma. Har köpt tacos och hyrt en film. Imorgon ska jag åka till Skepparholmens spa. Längtar!


Min man kom på besök

Min kille överraskade redaktionen med att fylla hela vår kyl med Vitamin Well-drickor. Nu sitter alla och snuttar på varsin flaska. Gustav har nyligen blivit säljare där så även mitt kylskåp är proppfullt med witamin well. Gillar äpple, citron/lime och vinbär med koffein bäst! Bra när man behöver en kck istället för kaffe. Blir för övrigt helt pirrig, skakis och glad när jag träffar honom. Fast vi sågs i går kväll? Är det det som kallas att vara...kär?


Middag istället

Äsch vem försöker jag lura? Kan ju såklart inte sova. Gjorde svampsoppa med ruccola och parmesan istället och tittar på Robinson. Världens snabbaste middag, bara att steka och hälla i färska champinjoner i Keldas färdiga. Min högsta önskan just nu är att få sova 10 timmar och vakna som en ny människa. Orkar inte med sömnbrist och att vara hängig på dagarna. Älskar ju liksom mitt liv just nu? Vill bara kunna njuta av det. Detta suger.


Mysstund

Idag har vi alla varit så himla trötta på kontoret. Känns som att precis alla håller på att bli sjuka?! Vi hade en liten lunchvila. Jag la mig på golvet och Hanna och Josefin skedade i soffan. Sen fikade vi och spelade Alfapet. Jag kom som ni ser sist. Har inte riktigt kommit över den förnedringen! Vill poängtera att vi faktiskt jobbar på kontoret också. Ibland. Ikväll skulle jag på nöjesguiden i samarbete med Tommy Hilfiger- fest, men mitt sällskap kunde tyvärr inte gå. Och lika bra det kanske. Ligger nedbäddad i sängen med huvudvärk. Hoppas jag mår bättre imorgon! Godnatt sötnosar


Julpyssel!

När man är trött och och småhängig är det bästa man kan göra att bara ha en myskväll med sig själv. Gjorde varma mackor och te, tände ljus och tog fram lite julpyssel. Jag och Gustav ska nämligen byta julkalendrar med varandra (gissa vems idé det var!) Självklart tar jag mig an uppgiften på största allvar och har nu fyllt 13 av 24 luckor med små presenter :). Zumban får vänta tills helgen tror jag... Nu ska jag sluta mina små trötta ögon och sova. Imorgon blir det stort partaj! Puss och godnatt


Zuuuuuumba!!

Ett litet bud trillade in med ett helt zumbapaket! 7 olika dvd:er. Har velat testa zumba skitlänge men det har inte blivit av, men NU FINNS INGEN URSÄKT LÄNGRE! Vill hem så att jag kan skaka rumpan och vifta med mina små hantlar som LÅTER som maracas! Kommer känna mig EXTREMT töntig bara, bäst att dra ner persiennerna...


Skönhetsfavvosar!

Tänkte att jag skulle visa vilka produkter jag använder och älskar! Man har ju testat tusentals produkter i sitt liv och här är några jag har fastnat för. Hårprodukter: elnett hårspray är skitbra om man inte vill ha så hårt sprayat hår utan bara volym. Osis torrschampoo är min bästis när jag inte orkar tvätta håret och Franck Provost kör ja i håret innan föning - värmeskyddar plus gör håret lent. Kroppen och ansiktet: är verkligen inte snobbig med lotion, just nu använder jag Åhléns eget märke "Å" för 20 spänn. Tips är att blanda i lite brun utan sol som den på bilden! Använt Olay Beauty flud i ansiktet sen högstadiet! Går att köpa på Ica för en 50-lapp, helt perfekt. Av alla rakhyvlar är Venus Embrace från Gilette bäst. Inga mer röda prickar! Smink: make up stores "cover all" täcker mörka ringar å röda partier på 3 sekunder och räcker i evighet. Gillar också deras ögonskuggor, sotar med en helt svart när jag ska ut, nyans "shimmery bell". Face har bra rouge, blir lagom rosa och naturligt, har nyansen "celestial". Kör ofta med röda läppar och Maybellines "530 fatal red" ger rätt divakänsla. Annars hatar jag läppglans som kladdar och gillar färgade läppbalsam som MNY eller Hydracolor. Använder ett minerallöspuder från Maybelline och ett solpuder från Face över. parfym: älskar kryddiga lite tyngre parfymer, nu har jag precis fastnat för Rihannas nya parfym. Nagelack: starka färger, gärna knallrosa, som den här från Color club. Vilken är er favoritprodukt?


Jag överlevde!

Gud vilken lättnad att gå igenom min bokföring ihop med en revisor och se att allt stämmer med skatt och moms. Har haft en klump i magen i flera veckor att jag har gjort något fel och behöva betala hundratusen i restskatt och hamna på gatan, typ. Har sorterat alla kvitton i en blommig fin pärm :). Sedan har jag sett på fotbollsgalan ihop med Mårthen och han bjöd på mat. Världens bästa granne har jag.


Nagellack

Vi har börjat med en ny grej på jobbet nämligen veckoutlottningar. Denna extremt trevliga tradition startade förra veckan där bland annat en parfym och en pälsväst fick en ny lycklig ägare. Ni anar inte hur mycket konstiga saker som skickas till redaktionen! Det är tex. Inte ovanligt att ett bud utklädd till bagare kommer med en tårta eller att vi får en kartong jord och egna frön att så ( just den presenten var lite olycklig eftersom vi inte ens lyckas hålla liv i en kaktus). Just idag fick jag det här fina nagellacket av snällaste Josefin som älskar att skämma bort oss. Nuu ska jag gå igenom min bokföring ihop med en revisor. Känns som att jag är på väg att möta min domedag.


Söndagspromenad

Hunnit med väldigt mycket denna söndagsförmiddag för att vara jag :) Åt frukost hos en kompis och sen
Mötte jag upp Caroline i stan och gick en tvåtimmarspromenad och en sväng förbi Moderna museet. Och Nu ska jag spöa Mårthen i badminton!


Kärlek

Kom precis hem efter en jättemysig kväll med tjejerna på jobbet! Först såg vi en teaterföreställning på teater Galeasen på Skeppsholmen som var både bisarr och gripande. Thords färd hette den. Inte varje dag man blir helt omskakad av något man ser. Efteråt tog vi en drink på Grodan och vid 9 hade Bella bokat bord på en helt fantastiskt mysig Lady och Lufsen restaurang som heter Capri. Kvällen slutade på Malmen, men jag var duktig och åkte hem tidigt. Känns vuxet ;) älskar mina tjejer och så grymt att vi funkar så bra ihop privat. Nu ska jag sparka av mig högklackade skorna, tvätta bort allt smink och sooova. Puss och godnatt!


Polismuseet

Konstapel Einar och konstapel Cissi. Jag älskar "mina" kids! Vill vara den coolaste bästa mostern i världen.


Speldjävulen

Gustav är lite av ett pokerproffs som hänger på "Casinot" som han säger för jämnan, och jag kan knappt blanda en kortlek, så det var en ny värld för mig i går på Casino Cosmopol. Jag insåg följande saker: 1. Det är INTE som på film. 2. 90 % snubbar och asiater i luvtröja 3. Stämningen är koncentrerad och lågmäld. Inget Las vegas festande alltså. Jag fastnade DIREKT för Rouletten. Vann 800 spänn och sen ville jag vinna ännu mer. Gustav blev orolig för mig. Han sa att jag var under hans vingars beskydd och att det var hans fel om jag blev spelberoende. Det hela slutade så klart med att jag förlorade alla pengar och dessutom gick back. Hörde jag beroendepersonlighet? Faaarligt Men roligt!

 

 

 


Lördagsmorgon när den är som bäst

Sovmorgon. Laxmackor. Reprisen av Idol. Sämre har man haft det! Snart ska jag möta upp min syster å hennes kids och leka på polismuseet. Var på Casinot igår, så jäkla kul! Visar bilder sen... Och avslöjar om jag vann en miljon eller inte ;)


Lyckokick!

Just dansat mitt roligaste pass på Friskis! Dans Fuego. Helt genomsvettig!! Skyndade direkt från jobbet så körde barfota med tights, kortkjol och linne och rött läppstift, haha. Men jag skiter lite i det. Blir så otroligt glad av att dansa. Får en kick som bara kan jämföras med bra sex. :) Nu vill jag hem och fredagsstäda lite, köpa blommor och göra fint. Och sedan ska jag på Casino Cosmopol med min man och äta middag. Nu har jag fixat leg och allt så nu kan inget stoppa mig! Vill vinna massa massa pengar.


Balett

Okej. Baletten igår på kungliga operan. Jag ser mig själv som en hyfsat kulturmedveten person. Sett en och annan balettföreställning i mina dagar. Efter Svansjön ville jag till och med börja dansa balett men fick veta att jag var för gammal (genant kapitel i mitt karriärsliv). Hur som helst var jag laddad inför Ringaren i Notre Dame. Man har ju sett Disneyfilmen liksom. Efter 2,5 timmar av ond bråd död och våldtäkter mot stackars Miranda och tortyr mot den stackars quasimodo känns det inte lika party. Tur att man inte blev kulturkritiker. Jag tycker faktiskt baletten var skittråkig. Sådeså. Mysig middag med Josefin innan dock!


Powernap?

Hur du gör för att ta en powernap på jobbet utan att chefen märker:

1. Sätt dig i ett fönster och lägg en bunt viktiga papper i knät
2. Låtsas läsa
3. Slut ögonen och dröm dig bort





Snygg tisha jag hittat


I dag

Kör jag på min leopardklännig! Om en timme kommer vår illustratör hit och då blir det redaktionsfika! Ska skriva klart mina hälsosidor i dag och sen till kungliga operan och hämta biljetter: Ska nämligen på premiären av Ringaren i Notre Dame imorgon! Ikväll ska jag och Gustav ha pyamasparty har vi bestämt. Gustav - hur har man pyamasparty? Jag - man har kuddkrig, ser på film och äter godis. Gustav - är man topless? Haha. Jag vet inte riktigt vilka referenser han har...?


Middagen igår

Jättetrevligt igår! Det blev: kantarelltoast till förrätt, lax med rostade rotfrukter och klyftpotatis till varmrätt och vaniljglass med varma bär, grädde, smält choklad och kokos till dessert. Använder aldrig recept när jag lagar mat utan improviserar och testar vad som kan funka ihop. Hatade Hemkunskapen i skolan när man var livrädd för att göra fel och där vår lärare Ulla domderade som Hitler och skällde om inte diskbänken var helt ren och skinande. Mat är kärlek och det finns inget rätt eller fel!


Just nu

Födelsedagsmiddag! Helt sjukt. Maten i ugnen, paketen inslagna och bordet serverat. Och födelsedagsbarnet är inte ens här! Vad har jag glömt?! Jag som ALDRIG är i tid. Menyn får ni se sen.. Hehe..


Födelsedagsmiddag!

Kände mig lite djup där igår kväll tror jag allt. Haha. Nu sitter jag i soffan på kontoret och skriver om PMS. Har någon grej för mig att jag inte kan skriva vid min plats? Efter jobbet ska jag bjuda min fina vän Mårthen på födelsedagsmiddag! Lite prestationsångest. Fick liksom en spa-weekend av honom, hur ska jag slå det? Ska försöka mig på att leka mästerkock. Tyvärr har jag bara fyra rätter jag är bra på. Nämligen:

1. Fetaostfylld kyckling
2. Lax i ugn
3. Risotto
4. Spaghetti och tomatsås

KÄNNS LITE TRÅKIGT!? Återkommer om slutresultatet. ..

I dag kör jag höstmyskläder med knästrumpor, klänning och tights och Gustavs kofta. När man väl vant sig vid sköna, mjuka kläder känns det omöjligt att dra på sig tighta skavande jeans!