Elle Pressfrukost

I dag är en sådan där rolig och lite lyxig dag när det inte spelar någon roll att man bara har sovit i fem timmar. Åt frukost på Grand hotel och fick veta de nominerade i årets Ellegala som äger rum ikväll. Får inte avslöja några namn tyvärr...

Nu väntar några timmars jobb. Jag ska skriva klart den stora intervjun som jag gjort med världens coolaste tjejer som startat organisationen Ung cancer. Tror att det kommer att bli ett reportage som både berör och inspirerar. 

Vid sextiden så ska vi ha ett vinmingel här på redaktionen, tillsammans med de andra tidningarna och säljarna som sitter på samma adress. Ska bli kul att lära känna folk lite bättre än att bara hälsa i korridoren.

Kan tyvärr bara stanna en timme för sedan ska vi fira jul hemma hos mamma och pappa. Japp. Riktig julafton med julmat och paket. Var ju på Lanzarote på julafton så nu ska vi fira ikväll istället. Känns lite konstigt men mest mysigt.

Ja ungefär så ser min dag ut. Återkommer om några timmar och berättar vem som vann sminktävlingen och lite spännande uppdateringar... Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0