An education

Gå och se an education nu! Den var fantastisk. En snygg film med bra skådespelare som var rolig, tänkvärd och lite sorglig. Den handlar om en 17årig tjej i England som blir förälskad i en äldre man och som dras med i en värld med fester, glamour och resor till paris. Men priset är att hon inte klarar skolan eller får komma in på Oxford som hon drömt om. Och självklart upptäcker hon att hennes kärlek har hemligheter.. Ja jag kanske inte kommer bli någon filmrecensent men ni fattar, se den i alla fall!
En annan grym film är Revolutionary road, om en trött hemmafru på 50-talet som drömmer om att åka till Paris och förverkliga sigsjälv och om hennes kassa äktenskap. Kate Winslet & Leonardo Dicaprio. Det är som Titanic - 10 år senare.

Älskar verkligen 50- och 60 tals kläder och musik och alla prylar från den tiden. Vet inte varför, men det känns som att saker och ting var lite enklare då. Och snyggare.



Har ni något filmtips?


Kommentarer
Postat av: Celicia

Du borde gå och se precious! Så galet bra.

Tror den snart har premiär i Sverige?

Jag grät mig igenom filmen! Den är gripande, kärleksfull, sorglig och mycket mer.



Puss Cissi :) <3



Precious Jones, en 16-årig analfabet, har hela sitt liv varit osynlig. Osynlig för pappan som våldtar henne, mamman som slår henne och myndigheterna som bara ser henne som ett i raden av Harlems alla förlorade själar. Men när Precious, gravid med sitt andra barn med sin far, möter en beslutsam och radikal lärare påbörjar hon en resa av utbildning och upplysning. Och Precious lär sig inte bara att skriva om sitt liv, utan gördet även till hennes eget för första gången.

2010-02-08 @ 22:16:16
URL: http://celiciahallin.blogg.se/
Postat av: kitty mjau bitches

asså, förortsungar är en film alla borde se, damn asså!

2010-02-10 @ 17:59:48
URL: http://kittymjaooou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0